ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζόνι Ντεπ-Βανέσα Παραντί: ανησυχία για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του 16χρονου γιου τους

Tζόνι Ντεπ-Βανέσα Παραντί: ανησυχία για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του 16χρονου γιου τους

Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ,  Βανέσα Παραντί, δεν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Παρίσι για να είναι στο πλευρό του 16χρονου γιου της, Τζακ Ντεπ.

Η ντίβα της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας της Γαλλίας απουσίαζε από την πρεμιέρα της ταινίας A Knife in the Heart την Τρίτη.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Yann Gonzalez διευκρίνησε ότι η Παραντί φροντίζει τον έφηβο γιο της με τον Τζόνι Ντεπ που "αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας".

"Δυστυχώς, η Βανέσα Παραντί δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας απόψε εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας του γιου της", δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας κατά την προβολή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Public.

Εκπρόσωποι του Ντεπ και της Παραντί δεν απάντησαν σε ερωτήσεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 16χονος Τζακ.

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 1998 έως το 2012 και έχουν δύο παιδιά - τη 19χρονη Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και τον Τζακ που το πλήρες όνομα του είναι Τζον Κρίστοφερ Ντεπ.

Κάτι τρέχει με τον Τζόνι;

Την ίδια στιγμή ο πατέρας του Τζακ, Τζόνι Ντεπ, περιοδεύει στην Ευρώπη με τη μπάντα του, τους The Hollywood Vampires.

"Ο Johnny περνάει πολύ καλά στην περιοδεία" είπε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού στο People.

Παρά τα σχόλια που προέκυψαν μετά από μια φωτογραφία του Ντεπ στην οποία είναι υπερβολικά αδύνατος σε συνάντηση του με fan του συγκροτήματος στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας νωρίτερα μέσα στο μήνα, η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είναι "μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη υγεία του".

https://www.instagram.com/p/BjR4oE9HbvU

ΔΗΜΟΦΙΛΗ