ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σαμάνθα Μαρκλ: η αδελφή της Μέγκαν στο Big Brother-η δημόσια έκκληση για τον πατέρα της

Σαμάνθα Μαρκλ: η αδελφή της Μέγκαν στο Big Brother-η δημόσια έκκληση για τον πατέρα της

Λίγο καιρό πριν η ετεροθαλής αδελφή της  Μέγκαν Μαρκλ απασχόλησε τα media με την επίθεση της στον πρίγκιπα Χάρι. Τώρα η Σαμάνθα Μαρκλ καλλιεργεί την είσοδο της στην επικαιρότητα της Βρετανίας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο reality Big Brother για Επώνυμους.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Good Morning Britain" του δικτύου ITV αν πράγματι θα πάει στο ριάλιτι σόου, η Σαμάνθα Μαρκλ απάντησε: "Εργάζομαι στα μέσα ενημέρωσης το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, γιατί να μην πάω; Γιατί θα πρέπει να σταματήσω να ζω επειδή ένα οικογενειακό μου θέμα συνεχίζει να υφίσταται;".

Όταν ρωτήθηκε ξανά αν θα εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου, η Σαμάνθα Μαρκλ απάντησε: "Λοιπόν, θα σας πω, αλλά μετά θα πρέπει να σας σκοτώσω, συνεπώς δεν θέλω να βρεθώ σε δύσκολη θέση, πολύ ειλικρινά. Δεν θα ήταν πρέπον".

Η Σαμάνθα Μαρκλ απηύθυνε επίσης δημόσια έκκληση στη Μέγκαν, η οποία μετά τον γάμο της τον Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι ανήκει στη βρετανική βασιλική οικογένεια, να επανενωθεί με τον πατέρα τους.

Ο Τόμας Μαρκλ δεν παρέστη στον γάμο της 36χρονης κορης του ενώ προέβη σε μια σειρά από αντιφατικές δημόσιες δηλώσεις για το εάν θα πήγαινε στον γάμο ή όχι.

sama

"Πιστεύω ότι είναι πράγματι σημαντικό και για τους δυό τους να επανενωθούν, για όλους, για την οικογένειά μας, για τον κόσμο", είπε η Σαμάνθα.

"Αυτός στεναχωριέται πολύ για εκείνη δεδομένης της απόστασης που τους χωρίζει και της μη δυνατότητας να επικοινωνούν απευθείας, συνεπώς εκείνος θέλει να ξέρει αν η Μέγκαν είναι καλά, αν είναι ευτυχισμένη, αν είναι ΟΚ και θέλει να έχουν κάποια επαφή, συνεπώς ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα".

Το Celebrity Big Brother που προβάλλεται στο βρετανικό δίκτυο Channel 5, αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά τον Αύγουστο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, έκτο στη σειρά διαδοχής στον θρόνο τον Μάιο. Το ζευγάρι φέρει τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και η επίσημη κατοικία του είναι τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. Πριν το γάμο η Σαμάνθα Μαρκλ είχε επιτεθεί στον Χάρι μετά από ένα σχόλιο του για την οικογένεια της.

"Ήταν φανταστικά. Πραγματικά το απόλαυσε. Η οικογένεια λάτρεψε που την είχαν εκεί. Περάσαμε φανταστικά όλοι μαζί. Διασκεδάσαμε με τον αδερφό μου και τη νύφη μου και παίξαμε με τα παιδιά. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά" είπε μιλώντας σε συνέντευξη στο Radio 4 του BBC ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι για τα πρώτα του Χριστούγεννα με την τότε αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν της έκανε μαθήματα βασιλικού πρωτόκολλου ο Χάρι είπε: "Αρκετές. Νομίζω ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες που ξέρω και κάθε οικογένεια είναι ιδιαίτερη. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Θα μπει σε αυτή την οικογένεια και υποθέτω πως είναι η οικογένεια που δεν είχε ποτέ".

Το τελευταίο σχόλιο του πυροδότησε αντιδράσεις.

"Έχει οικογένεια και μάλιστα μεγάλη"

markle sister

@YouTube

Η 52χρονη ετεροθαλής αδελφή της Μαρκλ, Σαμάνθα, απάντησε στο σχόλιο του Χάρι μέσω Twitter απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο Ρίτσαρντ Πάλμερ που καλύπτει το Παλάτι για την εφημερίδα Daily Express:

"Η αλήθεια είναι ότι προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια που ήταν πάντα εκεί με αυτήν ΚΑΙ για αυτήν. Το νοικοκυριό μας ήταν πολύ κανονικό και όταν ο μπαμπάς και η Ντόρια πήραν διαζύγιο όλοι φροντίσαμε ώστε να νιώθει ότι έχει δύο οικογένειες. Κανείς δεν απομονώθηκε από κάποιον, απλά ήταν πολυάσχολη" έγραψε.

"Διαβάστε το βιβλίο μου με πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες" έγραψε η Σαμάνθα για το βιβλίο της που εξιστορεί την οικογενειακή ιστορία της μικρότερης αδελφής της.

Φήμες θέλουν τη Σαμάνθα και τη Μέγκαν Μαρκλ να μην έχουν βρεθεί από το 2008.

SAM1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ