ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mετά το The Crown: η σεξουαλική αφύπνιση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας στο BBC

Mετά το The Crown: η σεξουαλική αφύπνιση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας στο BBC

"Ήταν πρωτοπόρος, ήταν λίγο επαναστάτρια, ήθελε να έχει τη βασιλική ζωή, αλλά θέλησε επίσης να έχει μια φυσιολογική ζωή" αποκαλύπτει ο Μπάζελ Τσαρλς, πρώην ιδιοκτήτης του Bar Basil στο νησί Μιστίκ της Καραϊβικής όπου η πριγκίπισσα Μαργαρίτα είχε το καταφύγιο της, στο ντοκιμαντέρ του BBC.

Το BBC θα ρίξει φως στην προσωπική ζωή της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, αδελφής της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ Β', σε σειρά ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων θα παρουσιάζεται συνέντευξη.

Η βασιλική κυρία επί των τιμών, η λαίδη Αν Γκλενκόνερ θα μοιραστεί επίσης προσωπικές αναμνήσεις για τη στενή φίλη της από τα παιδικά χρόνια στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί εντός του 2018.

Σύμφωνα με το BBC, "η βαθιά προσωπική περιγραφή" θα επικεντρωθεί σε μια βασιλική φιγούρα "της οποίας η ζωή και οι έρωτες αντανακλούσαν την κοινωνική και σεξουαλική επανάσταση που αναμόρφωσαν τη Βρετανία κατά τον 20ό αιώνα".

Το ντοκιμαντέρ θα εμβαθύνει, επίσης, στους τρόπους με τους οποίους η πριγκίπισσα Μαργαρίτα "συνδύασε την επαναστατική δύναμη του νεωτερισμού και τον βαθύ σεβασμό στην παράδοση".

Από την απαγορευμένη ερωτική της σχέση με τον διαζευγμένο σμήναρχο Πίτερ Τάουνσεντ έως τον αμφιλεγόμενο γάμο της με τον "κοινό θνητό", φωτογράφο Άντονι Άρμστρονγκ-Τζόουνς - η επαναστατική ζωή της πριγκίπισσας Μαργαρίτας είναι μία πτυχή της ιστορίας της βασιλικής οικογένειας που ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κοινό.

Η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος του κοινού στη Βρετανία για την πριγκίπισσα που απεβίωσε το 2002 δεν προκαλεί έκπληξη, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς "The Crown" του Netflix, στην οποία την υποδύεται η Βανέσα Κίρμπι.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ