Σεν Τροπέ, τέλος: Οι διάσημοι «ψήφισαν» Μύκονο και Ίμπιζα
Πηγή: Pixabay

Η κατάσταση στο Σεν Τροπέ κούρασε το διεθνές τζετ σετ. Το εγκατέλειψαν το φετινό καλοκαίρι και κατευθύνθηκαν προς Ίμπιζα, Μύκονο κι αλλού, για περισσότερη διασκέδαση και… λιγότερη εγκληματικότητα.

Ακόμη και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο  ακύρωσε το ετήσιο γκαλά που δίνει στα τέλη Ιουλίου για να συγκεντρώσει δωρεές για περιβαλλοντικούς σκοπούς.

«Χωρίς το πάρτι του Λίο, πολλοί Αμερικανοί πλούσιοι που θα έφταναν εδώ με τα αεροπλάνα τους πήγαν αλλού» είπε ένας ντόπιος σε ρεπόρτερ της εφημερίδας New York Post. 

«Επιπλέον, ο κόσμος κουράστηκε να τους κλέβουν. Βούλγαροι "χτυπάνε" τις χλιδάτες βίλες κάθε βράδυ, σε ναρκώνουν ενόσω κοιμάσαι και σε αφήνουν ταπί: τσάντες Hermès, βαλίτσες Vuitton, χρυσαφικά, ρολόγια, χρήματα. Οι πάμπλουτοι πάνε σε άλλα μέρη, όπου η εγκληματικότητα δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα» συνέχισε ο ντόπιος.

Έντονη ήταν η απουσία των Ρώσων ολιγαρχών. «Πριν δυο χρόνια, όπου και να πήγαινες άκουγες ρωσικά. Όχι, φέτος» είπε η «πηγή».

Ο παλιός φίλος της Ναόμι Κάμπελ, Βλαντ Ντορόνιν, φέτος έχει αράξει το γιοτ του στην Ίμπιζα. Ο Μιχαΐλ Προχόροφ, ιδιοκτήτης των Brooklyn Nets (ομάδας του NBA), ήταν στην Ίμπιζα με το γιοτ του, το «Palladium».

Και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο «απίστησε» στο Σεν Τροπέ και προτίμησε την Ίμπιζα. Ο μόνος που παραμένει «σταθερός» στη Γαλλική Ριβιέρα είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Άλλωστε, έχει ιδιοκτησία εκεί, το Château de la Croë, στην Αντίμπ. Το γιοτ του, «Έκλειψη», ήταν αγκυροβολημένο, τον Ιούλιο, στον κόλπο Pampelonne.

Διαβάστε επίσης