ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Βασίλισσα της Νύχτας»: Δημοπρατείται το αξιομνημόνευτο σύνολο της Γουίτνεϊ Χιούστον

«Βασίλισσα της Νύχτας»: Δημοπρατείται το αξιομνημόνευτο σύνολο της Γουίτνεϊ Χιούστον
EPA/BRENDAN MCDERMID/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το σύνολο η «Βασίλισσα της Νύχτας», μία από τις πλέον αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Γουίτνεϊ Χιούστον διατίθεται σε δημοπρασία και δεν είναι καθόλου.... φτηνό.

Το «χτύπημα» εκκίνησης στο ScreenUsed.com για το σύνολο από την εμφάνιση της εκλιπούσας τραγουδίστριας στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας» του 1992 είναι 10.000 δολάρια.

Τη στολή φορούσε η τραγουδίστρια ποπ Ρέιτσελ Μάρον - ο ρόλος που υποδύθηκε η Γουίτνεϊ - στη σκηνή στην οποία δέχεται επίθεση κατά τη διάρκεια ενός live. Με αυτή την ενδυμασία εμφανίζεται και στην αφίσα της ταινίας.

Είναι δημιούργημα της υπεύθυνης για τα κοστούμια στην ταινία, της Σούζαν Νάινινγκερ: ένα σαν επιχρωμιωμένο κομμάτι από πλαστικό για το στήθος, υφασμάτινος κορσές, σύνολο από κάτω σε χρώμα μεταλλικό γκρι, κολάρο και ζώνη επίσης σε μεταλλικό γκρι, μακριά γάντια, μπότες με ψηλά τακούνια και ασημί αξεσουάρ για το κεφάλι.

13611293

Κέρινο ομοίωμα της Γουίτνεϊ Χιούστον με την εμφάνιση από τπν Σωματοφύλακα/Πηγή: EPA/BRITTA PEDERSEN/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βεβαίως, λόγω της επικίνδυνης σκηνής, στη στολή υπάρχουν «κάποιες τρύπες και σκισίματα» από τη χρήση της στην ταινία. Επίσης, λείπουν κομμάτια από τα αξεσουάρ με χάντρες.

Οι ενθουσιώδεις ενδιαφερόμενοι πρέπει να βιαστούν: τα «χτυπήματα» είναι έως τις 25 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ