ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το απρόοπτο στο σόου των Beyonce-Jay Z στην Ατλάντα: Θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή

Το απρόοπτο στο σόου των Beyonce-Jay Z στην Ατλάντα: Θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή
EPA/ JUSTIN LANE

Κάποιος έπρεπε να χαλάσει το πάρτι: Την ώρα που η Beyonce και ο Jay-Z τα έδιναν όλα πάνω στη σκηνή στο σόου τους “On the Run ΙΙ”, το βράδυ του Σαββάτου στην Ατλάντα, ένας ένθερμος θαυμαστής τους ανέβηκε πάνω στη σκηνή, διακόπτωντας το σόου και προκαλώντας έκπληξη στο ζευγάρι.

Για καλή τους τύχη, ο θαυμαστής δεν κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά, το συμβάν, όμως ήταν αρκετά αξιοπερίεργο, σε ένα σόου που είχε ήδη αρκετές εκπλήξεις (ευχάριστες).

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από σχεδόν δυόμισι ώρες πάνω στη σκηνή, στο στάδιο Mercedes-Benz της Ατλάντα, οι χορευτές έκαναν το τελικό τους πρόγραμμα για το κλείσιμο της βραδιάς.

Ξαφνικά, ένας άντρας με ένα λευκό τοπ πήδηξε στη σκηνή και επιχείρησε να προσεγγίσει τους τραγουδιστές. Για ένα δευτερόλεπτο, οι χορευτές σάστισαν, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον. Πολύ γρήγορα, όμως, ανέκτησαν την ψυχραιμία και συνέχισαν να χορεύουν, ενώ οι φύλακες ανέλαβαν δράση και απομάκρυναν τον... εισβολέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν αργότερα εκπρόσωποι των τραγουδιστών, που βρίσκονται σε περιοδεία, κανένας δεν τραυματίστηκε από το συμβάν, ενώ οι σταρ δεν θα κάνουν μήνυση στον άντρα που διέκοψε το σόου τους.

https://www.instagram.com/p/Bm7e1wIgA-d

Some dude bolted toward Jay-Z and Beyoncé at their Atlanta show. (He didn't get far)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ