ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ήξερε με τι είχε να κάνει: ο έμπορος ναρκωτικών της Ντέμι Λοβάτο αποκαλύπτει

Ήξερε με τι είχε να κάνει: ο έμπορος ναρκωτικών της Ντέμι Λοβάτο αποκαλύπτει

Ο άντρας που προμήθευσε την τραγουδίστρια και ηθοποιό Ντέμι Λοβάτο με τα ναρκωτικά που σχεδόν της στοίχισαν τη ζωή μίλησε για την περιπέτεια της στην ιστοσελίδα ΤΜΖ.

Ο Μπράντον Τζόνσον που πούλησε στην Λοβάτο τις ουσίες που την οδήγησαν στο νοσοκομείο ισχυρίστηκε ότι η Λοβάτο "γνώριζε τους κινδύνους" και "ήξερε με τι είχα να κάνει".

Ο 26χρονος υποστήριξε ότι η Λοβάτο ήταν μια χαρά όση ώρα εκείνος βρισκόταν δίπλα της, το βράδυ πριν το περιστατικό υπερβολικής δόσης ναρκωτικών της star.

"Η ουσία που της προμήθευσα είναι πολύ ισχυρότερη από αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. Η Ντέμι γνώριζε, ό,τι συνέβη είναι ένα ατυχές γεγονός. Αλλά το να υποθέτει κανείς ότι δεν νοιάστηκα για εκείνη είναι απολύτως γελοίο. Δεν είμαι εδώ για να βλάψω κανέναν. Με νοιάζει η Ντέμι, για μένα σημαίνει πολλά. Ό,τι έγινε, έγινε. Είναι μια ατυχία" είπε.

Ο Τζόνσον πρόσθεσε ότι πέρασε το βράδυ πριν την υπερβoλική δόση στο σπίτι της Λοβάτο. Εκεί βρέθηκε μετά από μήνυμα της στις 4 τα ξημερώματα.

Ο Τζόνσον πούλησε στη Λοβάτο ναρκωτικά κατασκευασμένα στο Μεξικό.

Ο Τζόνσον υποστηρίζει ότι έφυγε από το σπίτι της Λοβάτο στις οκτώ το πρωί αφού πρώτα την έβαλε για ύπνο και "εκείνη ήταν μια χαρά".

Λίγες ώρες μετά η Λοβάτο μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για υπερβολική δόση.

Eπιπλέον άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παππούς της Λοβάτο της απευθύνει έκκληση να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ και τη βιομηχανία του θεάματος για πάντα για να σωθεί ενώ ληστές σχεδίαζαν να ληστέψουν το σπίτι της όσο εκείνη πάλευε για τη ζωή της.

Πλέον η τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης και σε ανάρτηση της στο Instagram δεσμεύθηκε να παλέψει με τους δαίμονες της .

"Για πάντα ευγνώμων"

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με κράτησε ζωντανή και καλά», επισήμανε η Λοβάτο προσθέτοντας ότι θα είναι «πάντα ευγνώμων» για την υποστήριξη των θαυμαστών της. Η 26χρονη Αμερικανίδα απέδωσε το γεγονός ότι επέζησε στο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Cedars Sinai του Λος Άντζελες, όπου νοσηλεύτηκε εκτάκτως στις 24 Ιουλίου.

Η Ντέμι Λοβάτο, η οποία ακύρωσε συναυλία της στο Atlantic City που είχε προγραμματιστεί δύο ημέρες μετά την εισαγωγή της το νοσοκομείο, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα εμφανιστεί σύντομα δημόσια. «Σήμερα χρειάζομαι χρόνο να επικεντρωθώ στην αποτοξίνωση και στη θεραπεία μου», έγραψε η ίδια ενημερώνοντας τους 70 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Η Λοβάτο που έγινε διάσημη από την παιδική της ηλικία με το Disney Channel, ομολόγησε ότι κατά το παρελθόν είχε προβλήματα εθισμού, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές.

Το 2012, αν και η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Stay Strong», που παρακολουθούσε την αποθεραπεία της έκανε επανειλημμένα χρήση κοκαΐνης και αναγκάστηκε να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ