ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι: δείτε το ντεμπούτο του στο μιούζικαλ Hamilton (vid)

Πρίγκιπας Χάρι: δείτε το ντεμπούτο του στο μιούζικαλ Hamilton (vid)

Ίσως είναι η επιρροή της ηθοποιού και συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, ίσως όχι. Πάντως ο πρίγκιπας Χάρι έκανε το πρώτο του ντεμπούτο σε σκηνή μιούζικαλ και τραγούδησε. Περίπου.

Οι θεατές της παράστασης Hamilton στο Victoria Palace Theatre του Λονδίνου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κάτι ξεχωριστό.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανέβηκε στη σκηνή για να τους ευχαριστήσει και να τραγουδήσει το "You'll Be Back".

Το κοινό τον επευφημούσε και ο δημιουργός του μιούζικαλ Λιν Μάνουελ Μιράντα ενθουσιάστηκε τόσο με τη σύντομη ερμηνεία που άρχισε να κουνά ρυθμικά το πόδι του.

Το ειρωνικό είναι ότι ο τυραννικός μονάρχης Γεώργιος III, πρόγονος του πρίγκιπα Χάρι ερμηνεύει το κομμάτι αυτό στο μιούζικαλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ παρακολούθησε την παράσταση με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι είδε για πρώτη φορά το "Hamilton" τον Φεβρουάριο, αλλά η χθεσινή παράσταση ήταν τρίτη για την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς την παρακολούθησε και στη Νέα Υόρκη με τη στενή φίλη της, Πριγιάνκα Τσόπρα το 2016.

Η παράσταση διοργανώθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων για την οργάνωση Sentebale, που ίδρυσαν ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Σέισο του Λεσόθο με στόχο τη στήριξη παιδιών που έχουν προσβληθεί από AIDS και πλήττονται από ακραία φτώχεια στη Μποτσουάνα και στο Λεσόθο.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ