ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ariana Grande: online μίσος εναντίον της για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της

Ariana Grande: online μίσος εναντίον της για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της

Η Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) είναι ξανά στην επικαιρότητα για όλους τους λάθος λόγους καθώς την ίδια ώρα που πενθεί  τον πρώην συντρόφου της, του ράπερ Mac Miller, που βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 26 ετών την Παρασκευή, στο Studio City της Καλιφόρνια έπεσε θύμα των troll του διαδικτύου που την κατηγορούν ως ηθική αυτουργό του θανάτου του.

Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από τις αρχές του του Λος Άντζελες και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται ανακοπή από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Γκράντε είναι η πρώην σύντροφος του ράπερ. Οι δυό τους ήταν μαζί δύο χρόνια πριν τον πολύ δημοσιοποιημένο στα social media δεσμό της με τον κωμικό Pete Davidson του SNL.

Η Γκράντε αποχαιρέτησε σιωπηλά τον πρώην σύντροφο της με μια ανάρτηση ασπρόμαυρου πορτρέτου του στο Ιnstagram.

https://www.instagram.com/p/Bneu_dCHVdn

"Εσύ φταις"

H Γκράντε απενεργοποίησε τη δυνατότητα σχολίων στο λογαριασμό της στο Instagram στο Σάββατο καθώς δέχθηκε επιθέσεις από μερίδα της διαδικτυακής κοινότητας που την κατηγόρησαν ότι φέρει ευθύνη για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της.

Ο Mac Miller φέρεται να μην κατάφερε ποτέ να απεξαρτηθεί και να ξεπεράσει το χωρισμό τους τον Μάιο.

Η Γκράντε είχε σχολιάσει το δεσμό τους "παθιασμένο αλλά τοξικό" και είχε προσπαθήσει μάταια να τον βοηθήσει στην προσπάθεια απεξάρτησης του από ουσίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ