ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αθηνά Μανουκιάν: ποια είναι η Ελληνίδα που ενθουσίασε τη Βρετανία στο X Factor

Αθηνά Μανουκιάν: ποια είναι η Ελληνίδα που ενθουσίασε τη Βρετανία στο X Factor

Η Ελληνίδα αρμενικής καταγωγής Αθηνά Μανουκιάν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ενθουσιάσει κοινό αλλά και κριτικούς στο βρετανικό σόου ταλέντων του X Factor.

Η 24χρονη εμφανίστηκε στις audition διεκδικώντας μια θέση στο show, κάτι που κατάφερε με τις ευλογίες των Σάιμον Κάουελ και Ρόμπι Γουίλιαμς.

Η Μανουκιάν ερμήνευσε το απαιτητικό φωνητικά "Crazy In Love" της Μπιγιόνσε κερδίζοντας την πρόκριση.

Η πρώτη εμπειρία της Μανουκιάν στη μουσική βιομηχανία ήταν το 2007 όταν συμμετείχε σε διαγωνισμό ταλέντου σε τηλεοπτική εκπομπή και ένα χρόνο αργότερα, το 2008, συμμετείχε στον διαγωνισμό για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision Junior.

Το 2011, η Mανουκιάν κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο "Party Like A Freak" που γνώρισε επιτυχία στα charts της Ευρώπης και μετράει πάνω από ένα εκατομμύριο θεάσεις στο YouTube.

Μετά την επιτυχία του single που προτάθηκε για δύο βραβεία στα Video Music Awards η Μανουκιάν κυκλοφόρησε το single "I Surrender" που έγινε ένα από τα καλοκαιρινά hit του 2012.

Το 2014, η 24χρονη κυκλοφόρησε το single "XO" που την καθιέρωσε στα airplay της Σκανδιναβίας αλλά και της Αυστραλίας.

Η αρμενικής καταγωγής τραγουδίστρια αλλά και συνθέτης κέρδισε το βραβείο Armenian Pulse Awards για το καλύτερο τραγούδι στα αγγλικά.

Επιπλέον η Μανουκιάν είναι μία από τους συνθέτες του κομματιού "Παλιά μου αγάπη" της Έλενας Παπαρίζου.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι η ιδανική εκπρόσωπος της Αρμενίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ