ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

X Men: Apocalypse, το 1ο trailer

X Men: Apocalypse, το 1ο trailer

Το πρώτο trailer από τον επικό χαμό που υπόσχεται το X-Men: Apocalypse είναι αρκετό για να σε αποπλανήσει για λίγο. Έχει εκρήξεις, έχει κακούς, έχει καλούς και έχει και τη Τζένιφερ Λόρενς αμαζόνα-υπερήρωα. 

Ο σκηνοθέτης των σκανδάλων στη σκηνοθεσία -ο Μπράιαν Σίνγκερ είναι ουσιαστικά και ο πατέρας του franchise- μιας περιπέτειας όπου η κολεκτίβα των καταραμένων μεταλλαγμένων έχει να αντιμετωπίσει την ίδια την Αποκάλυψη. Με τους τέσσερις καβαλάρηδες και οτιδήποτε αυτοί μπορούν να θέλουν από την ανθρωπότητα. Δηλαδή τον αφανισμό της.

Αυτό προσπαθούν να προλάβουν οι X-Men, βλ. ο Professor Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), ο Magneto (Μάικλ Φασμπέντερ), η Mystique (Τζένιφερ Λόρενς) και ο Beast (Νικόλας Χουλτ) που με τη νέα σειρά μεταλλαγμένων μπαίνουν εμπόδιο στα πλάνα του Apocalypse (Όσκαρ Ίσαακ) και του αποπροσανατολισμένου Magneto.

Με τι είμαστε αντιμέτωποι

Με πολλά. Κυρίως με τον Apocalypse, πανίσχυρο, αρχαίο μεταλλαγμένο που υπερέχει των άλλων. Για αυτόν μόνο οι ισχυρότεροι του είδους του αξίζουν να επιβιώσουν, για αυτό άλλωστε έχει και όλους τους μεταλλαγμένους κάτω από τις επιταγές του. Ποιός θα νικήσει; Oι X-Men εννοείται αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει γιατί τα αυτονόητα κοκ. Το θέμα είναι ότι το πολυαναμενόμενο blοckbuster βγαίνει στις αίθουσες στις 19 Μαϊου 2016 και είναι όσο εντυπωσιακό θες για να νοιώσεις μια ανάταση εφηβική.

Συμμετέχει στην παραγωγή και η Ολίβια Μουν που υποδύεται τη Psylocke και η Σόφι Τέρνερ, αυτή η χιλιοταλαιπωρημένη Σάνσα Σταρκ του Game of Thrones (σ.σ. αγαπημένο GoT, μην ξαναβγάλεις teaser το τίποτα, ευχαριστώ).

To trailer από την ιστοσελίδα IGN αποδεικνύει ότι οι αποκαλυπτικοί καιροί είναι εδώ και ο Ντόναλντ Τραμπ θα το επιβεβαιώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ