ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σημασία έχει να ψηφίσετε! Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου για το People, Ίντρις Έλμπα έχει ατζέντα

Σημασία έχει να ψηφίσετε! Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου για το People, Ίντρις Έλμπα έχει ατζέντα

"Ποιός να το περίμενε" έγραψε ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς για το περιοδικό People, ο βρετανός ηθοποιός και Dj Ίντρις Έλμπα για την επιλογή του ως σύμβολο του σεξ. Ωστόσο ο Έλμπα έχει ένα προεκλογικό μήνυμα για όλους.

"Σε ευχαριστώ People & όλοι όσοι με επιλέξατε ως #SexiestManAlive. Αυτό όμων που έχει μεγαλύτερη σημασία από όλα είναι η ψήσος σας στιν ενδιάμεσες εκλογές. Η ψήφος σας θα κάνει τη διαφορά" έγραψε στο Facebook του ο Έλμπα που εκθρόνισε από την κορυφή τον περσινό Μπλέικ Σέλτον.

Από το ρόλο του στο αριστουργηματικό The Wire του HBO στο σύμπαν της Marvel ο 46χρονος έχει κερδίσει κοινό, κριτικούς και γυναίκες.

"Κοίταξα στον καθρέφτη, έλεγξα τον εαυτό μου έξω. Ήμουν σαν, 'Ναι, είσαι αρκετά σέξι σήμερα.' Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ήταν απλά ένα ωραίο συναίσθημα. Ήταν μια ωραία έκπληξη" είπε για τη διάκριση.

Ο Έλμπα είναι ο 33ος Sexiest Man Alive του PEOPLE από τότε που το περιοδικό έδωσε τον πρώτο τίτλο του στον 29χρονο Μελ Γκίμπσον το 1985.

Αθλητής ο Έλμπα ήταν ταλέντο στο ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κρίκετ, χόκεϊ και ράγκμπι αλλά ποτέ δεν ένιωθε ότι ήταν γοητευτικός.

"Ήμουν πολύ ψηλός και αδύνατος" είπε. "Και το όνομά μου ήταν Idrissa Akuna Elba, εντάξει; Με κορόιδευαν αρκετά για αυτό. Αλλά μόλις έβγαλα μουστάκι ήμουν ο πιο κουλ τύπος στη γειτονιά. Άφησα μουστάκι, έκανα μυς, όλα εντάξει!" σχολίασε χαριτολογώντας.

Πατέρας δύο παιδιων από προηγούμενες σχέσεις του, τη 16χρονη Isan και τον 4χρονο Winston ο Έλμπα δηλώνει "ταπεινός, με τα πόδια του επάνω στο έδαφος".

Όπως σημειώνει το People όλοι οι νικητές του τίτλου γοητεύουν πολύ τις γυναίκες. "Είναι άντρες που έχουν σεβασμό για τις γυναίκες, δεν είναι απλά ωραίοι" σχολιάζει ο υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού.

Την επιλογή του Έλμπα ανακοίνωσε ο Τζίμι Φάλον στην εκπομπή του.

Ο περσινός νικητής, ο τραγουδιστής της κάντρι Μπλέικ Σέλτον είχε τρολάρει το περιοδικό για την επιλογή του ως "Πιο Σέξι Άντρας της Χρονιάς".

"Πρέπει να ξεμένετε από κόσμο" είχε πει ο 42χρονος, γεννημένος στην Οκλαχόμα τραγουδοποιός και μέλος της ομάδας των καλλιτεχνών που προπονούν ταλέντα στο αμερικανικό "The Voice".

Τον ίδιο τίτλο έχουν κερδίσει στο παρελθόν οι Dwayne Johnson (2016), David Beckham (2015), Chris Hemsworth (2014), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011), Ryan Reynolds (2010), Johnny Depp (2009) και Hugh Jackman (2008).



ΔΗΜΟΦΙΛΗ