ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Spice Girls: «Ανάρπαστα» τα εισιτήρια της περιοδείας τους

Spice Girls: «Ανάρπαστα» τα εισιτήρια της περιοδείας τους
Facebook/Spice Girls

Το συγκρότημα των Spice Girls αποφάσισε να προσθέσει επιπλέον ημερομηνίες στην περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στη Βρετανία το 2019, αφού οι θαυμαστές του έσπευσαν σήμερα το πρωί στα σημεία πώλησης των εισιτηρίων για τις έξι πρώτες συναυλίες τους, πριν καν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την ανακοίνωση της επανένωσής τους.

«Σας ευχαριστούμε όλους για την απίστευτη αντίδρασή σας, ανυπομονούμε τόσο να σας δούμε» ανέφερε στο Twitter το διασημότερο γυναικείο συγκρότημα στην ιστορία του πενταγράμμου.

Οι Spice Girls ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την επανένωσή τους, για τις ανάγκες μιας περιοδείας, χωρίς, ωστόσο, τη συμμετοχή της Βικτόρια Μπέκαμ, που ακολούθησε καριέρα στον κόσμο της μόδας.

Η περιοδεία ξεκινά την 29η Μαΐου από το στάδιο του Μάντσεστερ και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου με τρεις συναυλίες στο στάδιο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο.

Spice Girls & A-ha: reunion με περιοδείες γιατί η νοσταλγία πουλάει

Οι Spice Girls, που δημιουργήθηκαν έπειτα από κάστινγκ το 1994, γνώρισαν την επιτυχία από το πρώτο κιόλας σινγκλ τους, το Wannabe το 1996 κι εκτοξεύτηκαν στην κορυφή των τσαρτς σε τουλάχιστον 30 χώρες, ένα μουσικό φαινόμενο που πολλοί συνέκριναν με την Beatlemania.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ