ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το συγκινητικό viral της ημέρας: Γιατί ο Τζέισον ταξιδεύει 450 μίλια επάνω στη σανίδα;

Το συγκινητικό viral της ημέρας: Γιατί ο Τζέισον ταξιδεύει 450 μίλια επάνω στη σανίδα;
Youtube

Υπάρχουν άπειρα κλισέ για τη αδερφική σχέση ανάμεσα σε αγόρια, για τα σπορ, τις μουσικές, τα κοινά πάθη, τα όνειρα και τις επιδιώξεις, τις γρατσουνιές, τις μάχες και τις συμφιλιώσεις. Τα περισσότερα από αυτά είναι και αληθινά.

Τιμώντας τη μνήμη του αδελφού του Έρικ που έφυγε από λευχαιμία πέντε χρόνια πριν, ο Τζέισον αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι με skateboard. Ταξιδεύοντας από το Μανχάταν στο Νιου Χαμσαιρ θα συνεχίσει το όνειρο που μοιραζόταν με τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον “φίλο του” όπως διηγείται.

Όταν ο Έρικ ξεκίνησε να κάνει skateboard σε ηλικία 8 ετών, πήρε μαζί του και τον μικρότερο Τζέισον, ήθελε να του δείξει πως είναι να τρέχεις πιο γρήγορα από ποτέ, να κάνεις την άσφαλτο γήπεδο σου και τα πάρκα παιχνίδι σου. Μαζί μεγάλωναν και μαζί πήγαιναν τα καλοκαίρια στην κατασκήνωση του William Lawrence στο Νιου Χαμσάιρ, κάνοντας κανό, τρέχοντας σε σανίδα. Μετά το θάνατο του Έρικ ο Τζέισον έπεσε σε βαθιά θλίψη. Θυμήθηκε ότι η τελευταία επιθυμία του μεγαλύτερου αδελφού του είναι να συνεχίσει ο μικρός τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που είχαν.

Ο Τζέισον, πέντε χρόνια μετά την απώλεια παραιτήθηκε από τη δουλειά του και ξεκίνησε τη δική του αμερικανική οδύσσεια ταξιδεύοντας με τον αδερφικό του φίλο Τόμι μίλια στην Ανατολική ακτή, μαζεύοντας χρήματα για έναν έρανο αγάπης στη μνήμη του Έρικ. Μέσω της πλατφόρμα του YouCaring o Tζέισον συγκεντρώνει δωρεές για να στείλει όσους πιτσιρικάδες μπορεί στην αγαπημένη κατασκήνωση των παιδικών τους χρόνων. Ο Τζέισον θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι έκαναν την κάθαρση πραγματικότητα. Το EliteDaily διηγείται την ιστορία τους.

“Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας έδωσαν ένα μέρος για να μείνουμε, ένα πιάτο φαί, ένα μπουκάλι νερό, ένα τσιρότο, ένα χτύπημα στην πλάτη. Να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν δωρεά στον έρανο αγάπης, δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά.
Με πολλή αγάπη,

Tζέισον και Τόμι”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ