ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Χιού Τζάκμαν θα κάνει παγκόσμια περιοδεία σε ρόλο τραγουδιστή

Ο Χιού Τζάκμαν θα κάνει παγκόσμια περιοδεία σε ρόλο τραγουδιστή
REUTERS/Mario Anzuoni

Θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ηθοποιός, αλλά πραγματικά... The Greatest Showman in the World. Ο πολυτάλαντος Αυστραλός, Χιου Τζάκμαν ανακοίνωσε ότι το 2019 θα πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία με τίτλο «The Man. The Music. The Show.» στην οποία θα ερμηνεύει ανάμεσα στα άλλα, τραγούδια από τις ταινίες «The Greatest Showman», «Les Miserables» και πολλά ακόμα από μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ.

Στην περιοδεία του αυτή, θα συνοδεύεται από ζωντανή ορχήστρα.

Η πρώτη παγκόσμια περιοδεία του Χιου Τζάκμαν περιλαμβάνει συναυλίες σε στάδια, τα οποία κλείνουν για εμφανίσεις αστέρες της ποπ, ροκ και ραπ μουσικής.

Η περιοδεία ξεκινά από το Αμβούργο της Γερμανίας στις 13 Μαΐου 2019 και περιλαμβάνει δύο συναυλίες στο O2 Arena στο Λονδίνο. Στη Βόρεια Αμερική οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 18 Ιουνίου από το Χιούστον. Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί δύο φορές στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες.

Η πώληση των εισιτηρίων αρχίζει στις 7 Δεκεμβρίου και προβλέπεται να γίνουν ανάρπαστα.

Ο Αυστραλός σταρ πολεμάει ακόμα με τον καρκίνο του δέρματος που τον χτύπησε πριν από λίγα χρόνια και παράλληλα με τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες συμμετέχει ενεργά σε καμπάνιες υπέρ της προστασίας από την υπέρυθρη ακτινοβολία που κατά κύριο λόγο προκαλεί καρκίνο του δέρματος.

Την ίδια στιγμή, έχει συστρατευτεί με τον Τζάστιν Τριντό και άλλους ηγέτες αλλά και διάσημους καλλιτέχνες για το δικαίωμα όλων στην εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ