ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

One Love»: Κέιτι Πέρι και Γκουέν Στέφανι τραγουδούν για τους πυρόπληκτους του Μαλιμπού

One Love»: Κέιτι Πέρι και Γκουέν Στέφανι τραγουδούν για τους πυρόπληκτους του Μαλιμπού

Πολλοί ήταν οι σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου που έσπευσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν όσους έχασαν τους συγγενείς και τα σπίτια τους στις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Νοεμβρίου στο Woosley του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια.

Η Κέιτι Πέρι και η Γκουέν Στέφανι ήταν ανάμεσα σε εκείνους που συμμετείχαν στη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Malibu Festival» που διοργανώθηκε την Κυριακή με τεράστια απήχηση στο κοινό.

«Όλοι όσοι ανεβαίνουμε σήμερα εδώ πάνω δείχνουμε ότι είμαστε ανθεκτικοί», είπε ο γερουσιαστής Χένρι Στερν του Καλαμπάσας. «Και είναι συγκινητικό. Αυτοί οι καλλιτέχνες είναι τόσο γενναιόδωροι, οι άνθρωποι που βγήκαν έξω και έκαναν αυτή τη συναυλία να συμβεί. Είναι μία μεγάλη ενθάρρυνση».

Η φωτιά κατέστρεψε 100.000 στρέμματα, 1.500 κτήρια και κόστισε τρεις ζωές στην καταστροφική πορεία της που διήρκεσε δύο εβδομάδες τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο σημείο έγινε και δημοπρασία, την οποία επέβλεψαν οι Christies του Λονδίνου και στην οποία ένας από τους συμμετέχοντες κέρδισε μια βόλτα με τη μηχανή του Ορλάντο Μπλουμ, συντρόφου της Κέιτι Πέρι…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ