ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Cardi B χώρισε από τον Offset μετά από 15 μήνες γάμου

H Cardi B χώρισε από τον Offset μετά από 15 μήνες γάμου

Η τραγουδίστρια Cardi B ανακοίνωσε  ότι χώρισε, έπειτα από μόλις 15 μήνες γάμου, από τον σύζυγό της, τον ράπερ Offset, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη τον Ιούλιο.

«Δεν είμαστε πλέον μαζί» είπε η ίδια σε ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, ακόμα κι αν «ενδέχεται να χρειαστεί χρόνος» για την οριστικοποίηση του διαζυγίου.

Η πρώην στριπτιζέζ είχε παντρευτεί μυστικά τον Offset, τον Σεπτέμβριο του 2017, προτού το ανακοινώσει δημοσίως τον περασμένο Ιούνιο. «Δεν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας ήδη εδώ και πολύ καιρό» εξήγησε η καλλιτέχνιδα ηλικίας 26 ετών.

«Και αυτό δεν είναι λάθος κανενός, απλά δεν αγαπιόμαστε πλέον», σημείωσε.

https://www.instagram.com/p/Bq_pb64Fzl8

Η Cardi B, ή Μπελκάλις Αλμανζάρ με το αληθινό όνομά της, έπρεπε να εμφανιστεί στις αρχές της εβδομάδας σε ένα δικαστήριο του Κουίνς, όπου δικαστής επρόκειτο να αναγνώσει επίσημα τις κατηγορίες σε βάρος της, σε σχέση με έναν τσακωμό σε έναν στριπτιτζάδικο, στα τέλη Αυγούστου.

Η ίδια δεν παρουσιάστηκε, ενώ ο δικηγόρος της εξήγησε ότι είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στην πραγματικότητα, επρόκειτο για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ στο Μαϊάμι.

Ο δικαστής ανέβαλε την ακροαματική διαδικασία για την Παρασκευή επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εκ νέου, θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Η παρέα στην οποία βρισκόταν την 29η Αυγούστου στο Angels Strip Club, στη συνοικία του Κουίνς, άρχισε να πετάει έπιπλα εναντίον άλλων ανθρώπων, τραυματίζοντας στα πόδια μια υπάλληλο.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος TMZ, η Cardi B παρακίνησε πρόσωπα του περιβάλλοντός της να επιτεθούν σε δύο σερβιτόρες του κλαμπ, καθώς είχε υποψίες ότι μία εξ αυτών είχε σεξουαλική σχέση με τον Offset, ο οποίος έδινε παράσταση εκείνη τη βραδιά με το συγκρότημά του Migos.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ