ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Victoria's Secret 2018: Τα αγγελάκια... πάτωσαν σε τηλεθέαση

Victoria's Secret 2018: Τα αγγελάκια... πάτωσαν σε τηλεθέαση
REUTERS/Mike Segar

Κούκλες, διάσημες, πολύ σέξι και σχεδόν γυμνές. Τα περίφημα αγγελάκια της Victoria's Secret έχουν όλα τα καλά. Γιατί, λοιπόν, το σόου του 2018 είχε τη χαμηλότερη τηλεθέαση όλων των εποχών;

Τα νέα για την Victoria's Secret αυτήν την εβδομάδα δεν είναι και πολύ καλά, καθώς τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν πόσοι άνθρωποι συντονίστηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες για να παρακολουθήσουν την επίδειξη του 2018 δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Και είναι χάλια...

Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, για το αμερικανικό brand εσωρούχων, ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς το φετινό ήταν το χειρότερο έτος στην ιστορία των σόου του με μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική (πέρυσι ήταν 4,98 εκατομμύρια τηλεθεατές) να επιλέγουν να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό υπερθέαμα.

Τα νούμερα δεν είναι μόνο κακά, αλλά είναι φανερό ότι οι άγγελοι της Victoria's Secret έχασαν το ένα τέταρτο του κοινού τους.

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Μπεχάτι Πρίνσλου, οι οποίες βάδισαν στην πασαρέλα με σετ εσωρούχων από κρύσταλλα και τα πολυπόθητα φτερά του brand. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο από το δίκτυο ABC την περασμένη Κυριακή.

Ίσως ο κόσμος κουράστηκε από την επανάληψη, ίσως το σόου θέλει ανανέωση, ίσως πάλι να έκανε τον κύκλο του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας προβληματίζονται πολύ γα το μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ