ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tα viral κουτσομπολιά της ημέρας: Ο Κάνιε παράτησε τη λεχώνα

Tα viral κουτσομπολιά της ημέρας: Ο Κάνιε παράτησε τη λεχώνα

Ακόμη μια Πέμπτη, ακόμη μια γιορτή γεμάτη από κίτρινο πυρετό με τη συνδρομή της ιστοσελίδας Jezebel που μας δίνει κουράγιο να αντέξουμε ακόμη ένα δωρικά εκνευρισμένο Πούτιν. Είμαι σίγουρος, η ζωή σου ήταν καλύτερη από αυτή των πλούσιων και διασήμων αυτή την εβδομάδα, να γιατί (μετά τις φωτογραφίες παρακάτω).

Ωωωω μέρος 1ο: Η Κάιλι Τζένερ είναι προδομένη

Σύμφωνα με το ΟΚ! που μια εβδομάδα πριν έριξε το Ίντερνετ με την πριγκιπική του Πίππα, η μικρότερη των Καρντάσιαν είναι πικραμένη όχι γιατί οι ΑΜΕΑ ενοχλήθηκαν που έκανε ένα αναπηρικό καροτσάκι prop για φωτογράφηση μόδας αλλά γιατί ο σύντροφος της ράπερ Tyga έστειλε πονηρό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο άλλης, που επιπλέον είναι πιο μικρή από την Κάιλι. Είναι ανήλικη.

Αν και όλοι παρατάνε οποιαδήποτε από τις Καρντάσιαν κάποια στιγμή στη ζωή τους, η Κάιλι Τζένερ δεν έχει ακόμη πάρει το μάθημα ζωής από τους προγόνους της και είναι πάρα-πολύ-χάλια. “Tην έχει ξεφτιλίσει" σχολιάζει πηγή στο περιοδικό η οποία 10 λεπτά αργότερα επιβεβαίωσε ότι μάλλον “τώρα έχουν φιλιώσει, μπορείς να μου πεις που έχει καλό latte εδώ γύρω;”.

https://www.instagram.com/p/p

Eπιπλέον σύμφωνα με το ΟhK!

Οι Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού υιοθετούν παιδί για 325η φορά και εκείνη θέλει κοριτσάκι. Εκείνος δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί δεν μιλάει ποτέ σε κανέναν, ok;

Ο Toμ Κρουζ δεν έχει ρίξει ένα έστω βλέμμα στη Σούρι του για 976 ημέρες και νύχτες αλλά σκοπεύει να της κάνει τον εαυτό του δώρο αυτές τις γιορτές που τις τιμούν ΚΑΙ οι Σαιεντολόγοι.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι εθισμένη στο botox.

Ο Μάθιου Μπρόντερικ και η συμβία του Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι εθισμένοι στο κάπνισμα.

Η Κόρτνει Κοξ που χώρισε την προηγούμενη εβδομάδα από έναν που δεν γνωρίζαμε, τώρα φλερτάρει με τον Τζόι της παρέας, Ματ Λε Μπλανκ.

Ο Κρις Μάρτιν δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς την Τζένιφερ Λόρενς δίπλα του, κάτι που πρέπει να διορθωθεί γιατί αλλιώς θα συνθέτει συνεχώς διαχρονικές επιτυχίες των Coldplay.

H Kάμερον Ντίαζ είναι εθισμένη στη συγγραφή και ο Λεωνίδας Γεωργιάδης είναι ενθουσιασμένος.

Ωωωωω μέρος 2ο, Η Κιμ Καρντάσιαν είναι απελπισμένη

Ο Άγιος (σσ. Saint είναι το ευλογημένο όνομα του νέου καρπού τους) δεν ήταν τόσο ευλογημένος αφού σύμφωνα με το Life & Style ο Κάνιε Ουέστ εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη και τη λεχώνα Κιμ Καρντάσιαν ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ. “Η Kιμ έβαλε τις φωνές στον Κάνιε γιατί συνεχώς είναι αδιάφορος για τις απόψεις της και δεν της δίνει καμία σημασία. Ο Κάνιε βγήκε έξω από την πόρτα”. Tέλος. Για το περιοδικό και την ΚΚ εάν βγαίνεις έξω από την πόρτα έχεις χωρίσει κάτι που με κάνει να έχω χωρίσει περισσότερες από 7.230.567 φορές μέχρι τώρα σύμφωνα με τον τελευταίο υπολογισμό που ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Κάποιοι υποθέτουν ότι ο Ουέστ είναι στο Τέξας άλλοι ισχυρίζονται ότι τον είδαν στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, άλλοι ότι είναι στο ακρωτήριο Κανάβεραλ αφού είναι αποφασισμένος, προτού βγει πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020 να είναι και ο πρώτος διαγαλαξιακός καλλιτέχνης του αιώνα.

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον σύμφωνα με το Life & Style

O Λίαμ Χέμσγουορθ θέλει ΚΑΙ τη Μάιλι Σάιρους και την Τζένιφερ Λόρενς οπότε είναι εχθρός του Κρις Μάρτιν.

Ο The Weeknd έχει απατήσει την Bella Hadid περισσότερες φορές από όσες φορές είπε η Ζωή Κ. “Tι είπατε;”

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος της Jessie J την μισεί.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος της Jessie J ξέρει τι κουμάσι είναι.

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει xρόνο να ασχοληθεί με το ποιά είναι η Jessie J γιατί έχει μείνει να κοιτάει την πόρτα.

Ωωωωω μέρος 3ο, η Μαράϊα Κάρεϊ κινδυνεύει

Από χάπια βαρβιτουρικά που τα συνοδεύει με αλκοόλ, ισχυρίζεται το InTouch και γίνεται ακόμη πιο διεισδυτικό στην πληροφορία καταθέτοντας σε όλους μας ότι η Ολ Αι Γουόντ Φορ Κρίστμας Ιζ Γιου Μαράϊα Κάρεϊ κατεβάζει δύο μπουκάλια κρασιού από την Καλιφόρνια τη φορά που το συνδυάζει με λίγα κράκερς και κάποια επιπλέον ηρεμιστικά. Ανώνυμος από το φιλικό περιβάλλον της ντίβας ισχυρίζεται ότι “κάποιος πρέπει να τη σώσει” γιατί η κατάσταση της είναι όπως το μούτρο του Ραχόι από εχθές το βράδυ. Βέβαια ο υπεύθυνος τύπου για οτιδήποτε Μαράϊα αρνείται τα πάντα αλλά για αυτόν τον πληρώνουν και όσα τον πληρώνουν, non; Πάντως είτε ισχύει είτε όχι να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη ΜΚ που μπόρεσε να μαζέψει τα κομμάτια της και να σκηνοθετήσει εορταστικό σόου.

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον σύμφωνα με το InTouch

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε λιποαναρρόφηση.

Τεμπέληδες στη συντακτική ομάδα του περιοδικού, προφανώς έχουν μεθύσει από το πνεύμα των εορτών. Pas mal.

Ωωωωω μέρος 4ο και τελευταίο, η Κέιτλιν θέλει να ξαναγίνει Μπρους!

ΟMG, ohmigi, όου μι τζι ακόμη και στα σουαχίλι. Αυτό είναι το μεγάλο κουτσομπολιό από τη Δυτική στην Ανατολική ακτογραμμή των ΗΠΑ με ενδιάμεση στάση στην Ομάχα. Το περιοδικό Star διακηρύσσει ότι η Κέιτλιν Τζένερ σκέφτεται-να-κάνει-διορθωτική-επέμβαση-για-να-διορθώσει-αυτό-που-διόρθωσε κάνα οκτάμηνο πριν. “H Κέιτλιν θέλει να ξαναγίνει Μπρους!” γιατί νοιώθει μόνη, έχασε κάθε φίλο, δεν της μιλάνε οι straight, δεν της μιλάνε οι gay, δεν της μιλάνε οι διεμφυλικοί, δεν καταδέχεται κανείς να ανταλλάξει μια λέξη μαζί της.
Ούτε καν η Κάιλι γιατί δες παραπάνω.

Επιπλέον σύμφωνα με το Star

H Mέλανι Γκρίφιθ έχει κατασκηνώσει στο γκαζόν της Κρις Τζένερ για να της βρει έναν νέο, νέο σε ηλικία, σύντροφο.

Η Μαράϊα Κάρεϊ “προσπαθεί πραγματικά πολύ να μη δώσει την ελάχιστη σημασία στην ύπαρξη της
Adele”.

Ο Τζάστιν Θερού και η Γενοβέφα υιοθετούν κάτι που ήδη γνωρίζαμε.

Ο Τζόι και η Μόνικα, Ματ Λε Μπλανκ και Κόρτνεϊ Κοξ, κάνουν σεξ μεταξύ τους κάτι που ήδη γνωρίζαμε επίσης.

Η Χάλι Μπέρι που είναι πλέον ζωντοχήρα ξενυχτάει και πίνει διασκεδάζοντας εαυτόν και συνδαιτυμόνες σε πάρτι όταν πέσει η νύχτα και βάλει το παιδί της για ύπνο.

Η Μαράϊα Κάρεϊ “προσπαθεί πραγματικά πολύ να μη δώσει την ελάχιστη σημασία στην ύπαρξη της Adele” ακόμη και σε version γάτας.

https://www.instagram.com/p/p

Διαβάστε και αυτά

Το viral σεξ της ημέρας: Η πριγκιπική Πίππα και άλλες ιστορίες

Η 18χρονη Κάιλι Τζένερ είναι άθραυστη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ