ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κίρα Νάιτλι: Ο σύζυγός της αρνήθηκε να βάλει γραβάτα στη βράβευσή της από το Παλάτι

Κίρα Νάιτλι: Ο σύζυγός της αρνήθηκε να βάλει γραβάτα στη βράβευσή της από το Παλάτι
REUTERS

H ηθοποιός Κίρα Νάιτλι τιμήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο για τις υπηρεσίες της στην υποκριτική, αλλά κυρίως για το φιλανθρωπικό της έργο. Παραδόξως, την παράσταση στη βράβευση έκλεψε ο σύζυγός της που έσπασε το πρωτόκολλο, μη φορώντας γραβάτα.

Η Κίρα Νάιτλι έλαβε το παράσημο OBE, του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για τις υπηρεσίες της στην υποκριτική και στη φιλανθρωπία σε μία πρωινή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η διάσημη ηθοποιός που συνεργάστηκε με φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το WaterAid και το Oxfam παρασημοφόρησε ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος.

Η 33χρονη ηθοποιός και role model πήγε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ συνοδευόμενη από τη μητέρα και τον πατέρα της, αλλά και το σύζυγό της Τζέιμς Ράιτον, ο οποίος έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο επιλέγοντας να μην φορέσει γραβάτα. Η Νάιτλι έλαμπε μέσα στο Chanel ταγέρ της από την Κολεξιόν Άνοιξη 2017, το οποίο συνόδευσε με το καπέλο από την ίδια σειρά, ροζ ζώνη και καφέ-nude mules, τα οποία αγκάλιαζαν τους αστραγάλους της με μπαρέτα στην ίδια απόχρωση.

2018 12 13T152149Z 1155958341 RC18C43EA480 RTRMADP 3 BRITAIN ROYALS

Η ηθοποιός με το σύζυγό της (ο κύριος χωρίς γραβάτα) και τους γονείς της, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ (Credit: Reuters)

Τα σχόλια για την Κίρα ήταν εξαιρετικά, αλλά εκείνα για το σύζυγό της όχι και τόσο. Τα ΜΜΕ της Βρετανίας υπογραμμίζουν σε όποιο δημοσίευμα κάνουν τη λανθασμένη, κατά την άποψή τους επιλογή του Ράιτον να εμφανιστεί στο Παλάτι χωρίς τη γραβάτα που προστάζει η περίσταση, σε αντίθεση με τον πατέρα της ηθοποιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ