ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μισέλ Ομπάμα για τις μπότες των 3.900 δολαρίων: «Τώρα είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω»

Μισέλ Ομπάμα για τις μπότες των 3.900 δολαρίων: «Τώρα είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω»
SEAN MASTERSON/AΠΕ ΜΠΕ

Η Μισέλ Ομπάμα απάντησε για τις αστραφτερές μπότες Balenciaga των 3.900 δολαρίων που φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνισή της. Εξήγησε γιατί αποφάσισε να φορέσει ένα τόσο ακριβό κι εκκεντρικό ζευγάρι παπουτσιών. Το αν έπεισε, είναι άλλο θέμα βέβαια...  

Η τελευταία εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στην περιοδεία της για το βιβλίο «Becoming» συζητήθηκε έντονα κυρίως λόγω των παπουτσιών που επέλεξε -ένα ζευγάρι αστραφτερές, ψηλές μπότες Balenciaga, αξίας 3.900 δολαρίων. Μετά τα εκατοντάδες σχόλια στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τον Τύπο, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να απαντήσει για την επιλογή της να ντυθεί έτσι στην συνέντευξη που έδωσε στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Τετάρτης.

Screenshot 341

www.Instagram.com

Παρόλο που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η γνωστή Κάρι Μπράντσο από το «Sex & the City» και για πολλούς είδωλο της μόδας, εμφανίστηκε με ένα σχεδόν συντηρητικό φόρεμα, οι εκκεντρικές μπότες της Μισέλ Ομπάμα ήταν εκείνες που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, οι μπότες είχαν γίνει όχι μόνο trending θέμα στο Twitter αλλά και σχεδόν sold out στο σάιτ του οίκου Balenciaga.

Η Μισέλ Ομπάμα, όταν ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αγόραζε μόνη της τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε, οπότε αν τότε εμφανιζόταν με ένα ζευγάρι μπότες αξίας 3.900 δολαρίων θα ξεσπούσε σκάνδαλο δεδομένου πως ο μισθός του μέσου Αμερικανού δεν φτάνει αυτό το ποσό. Σχετικά με την τωρινή απόφασή της να φορέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι μπότες, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να το κάνει τότε, η Μισέλ Ομπάμα εξήγησε πως πλέον νιώθει «ελεύθερη».

«Τώρα είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως δεν υπήρχε κάποιο κρυφό νόημα πίσω από τις μπότες και πως απλώς της άρεσαν. «Απλώς τις βρήκα πολύ χαριτωμένες. Είπα, αυτές είναι πολύ ωραίες μπότες!», είπε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ