ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μελάνια Τραμπ: Με δωδεκάποντες γόβες κλέβει την παράσταση στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Μελάνια Τραμπ: Με δωδεκάποντες γόβες κλέβει την παράσταση στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία
JONATHAN ERNST/Reuters

Τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Ουάσινγκτον παρακολούθησαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ την παραμονή των Χριστουγέννων.  Ο Αμερικανός Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκαναν Χριστούγεννα στην Ουάσινγκτον και όχι στο θέρετρο του Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο. Στη λειτουργία, την παράσταση έκλεψε η Μελάνια, φυσικά, και οι πολύ σέξι 12ποντες γόβες της.  

 

Η Πρώτη Κυρία δεν αποχωρίστηκε τις αγαπημένες της ψηλοτάκουνες γόβες ούτε στην εκκλησία, επιλέγοντας να φορέσει ένα μπλε σκούρο παλτό με μπορντό γόβες.

Νωρίτερα, το ζεύγος είχε απαντήσει ξεχωριστά σε πολλά τηλεφωνήματα παιδιών που ρωτούσαν για τον Αγιο Βασίλη. Ανάμεσά στα τηλεφωνήματα ήταν αυτό και του μικρού Κόουλμαν, τον οποίο ο Τραμπ ρώτησε εάν συνεχίζει να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη. «Να περάσεις καλά. Συνεχίζεις ακόμα να πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; Γιατί στην ηλικία των επτά είσαι στο όριο, σωστά;» ρώτησε ο πρόεδρος, γελώντας με την απάντηση του παιδιού, την οποία πάντως δεν άκουσαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που ήταν παρών στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ είπε σε ένα άλλο παιδί: «Να πέρασεις υπέροχα Χριστούγεννα, και θα τα ξαναπούμε, εντάξει;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ