ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Λουπίτα Νιόνγκο πρωταγωνιστεί στην πιο τρομακτική ταινία του 2019

Η Λουπίτα Νιόνγκο πρωταγωνιστεί στην πιο τρομακτική ταινία του 2019
PAUL BUCK/ΑΠΕ ΜΠΕ

Το τρέιλερ της καινούργιας ταινίας του Τζόρνταν Πιλ «Us» δόθηκε στη δημοσιότητα την ημέρα των Χριστουγέννων και υπόσχεται πραγματικό τρόμο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Λουπίτα Νιόνγκο και ο Ουίνστον Ντιούκ στους ρόλους ενός ζευγαριού που ξεκινάει, μαζί με τα παιδιά του, για διακοπές και καταλήγουν σε μια πραγματική κόλαση

Ο πολυσυζητημένος Τζόρνταν Πιλ ετοιμάζεται, μετά το «Τρέξε» να επιστρέψει με μια νέα ταινία στην ίδια ακριβώς λογική με το θρίλερ που μας έκοψε την ανάσα πριν από περίπου δύο χρόνια. Πόσο μπορεί να αγχώνεται ένας σκηνοθέτης που σημείωσε αναπάντεχα τόσο μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, τη στιγμή που η νέα του καλλιτεχνική απόπειρα βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από τις αίθουσες; Ο Πιλ μάλλον καθόλου, αφού το τρέιλερ του «Us» δείχνει ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει με την κάμερά του.

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε μέσα στις γιορτές για να παγώσει το αίμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το «Τρέξε» έκανε με συνοπτικές διαδικασίες την Ακαδημία Κνηματογράφου να του απονείμει το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου την χρονιά που πέρασε.

Η υπόθεση της ταινίας, που θα βγει στους κινηματογράφους τον προσεχή Μάρτιο, έχει ως εξής: Μία μητέρα (Λουπίτα Νιόνγκο - Όσκαρ Β' Γυναικείου για το «12 Χρόνια Σκλάβος») και ένας πατέρας (Ουίνστον Ντιουκ) επισκέπτονται με τα παιδιά τους το παραθαλάσσιο εξοχικό τους για να περάσουν ανέμελα χρόνο μαζί με φίλους τους. Όταν η νύχτα πέφτει, η ηρεμία μετατρέπεται σύνομα σε χάος, λόγω κάποιων απρόσκλητων επισκεπτών. Πολλά υποσχόμενη πλοκή που φέρνει σε αρκετά σημεία στο μυαλό το «Τρέξε» από το σκηνοθέτη που ήρθε για να δώσει νέα πνοή στο αρκετά κουρασμένο είδος των ταινιών τρόμου, προσθέτοντας του μία πιο βαθιά, πολιτική χρειά, απομακρύνοντας το έτσι αρκετά από τις εύκολες μανιέρες και τα κλισέ.

Το «Us» θα βγει στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου 2019.

Το τρέιλερ ήδη προετοιμάζει γι αυτό που θα δούμε:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ