ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμελα Άντερσον: «Όσοι βλέπουν πορνό είναι οι χειρότεροι εραστές»

Πάμελα Άντερσον: «Όσοι βλέπουν πορνό είναι οι χειρότεροι εραστές»
SEBASTIEN NOGIER/ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Πάμελα Άντερσον ξαναχτυπά, σε άλλο τομέα αυτή τη φορά, αφού αποφάσισε ν’ αφήσει για λίγο την πολιτική και ν’ ασχοληθεί με το σεξ. Κοινωνιολογικά μιλώντας…

Το πορνό και τα βιντεοπαιχνίδια ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον αξιόλογοι εραστές -στο αντρικό στρατόπεδο- κατά Πάμελα Άντερσον. Η Παμ άφησε για λίγο την πολιτική και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα σε τάξη και σε αυτόν τον τομέα, με μια σειρά από απανωτά tweets στα οποία κατακεραυνώνει τις τσόντες και τα βιντεοπαιχνίδια. Τα χαρακτηρίζει, μάλιστα αμφότερα ως «βίτσια» τα οποία φταίνε για την υποβάθμιση των ποιοτικών σχέσεων.

«Οι χειρότεροι εραστές βλέπουν πορνό, γίνονται μουδιασμένοι, ασυναίσθητοι, στο τέλος χρειάζονται όλο και περισσότερη ποικιλία, μέχρι και βία», έγραψε. «Ο έρωτας δεν μοιάζει με αυτό που δείχνει το πορνό. Σέξι είναι οι θαρραλέοι άντρες που διαβάζουν και ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο», συμπλήρωσε, ολοκληρώνοντας με το επικό: «Οι καλύτεροι εραστές είναι οι βίγκαν. Είναι αποδεδειγμένο».

Σε ένα άλλο tweet η Παμ έγραψε ότι οι κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών κάνουν τους άντρες «κουφιοκέφαλους». «Έχουμε χάσει πολλούς άντρες μέσα σ’ αυτή τη μάστιγα. Δεν υπάρχει επιστροφή», έγραψε και ενθάρρυνε τους γονείς να κρατάνε τα παιδιά τους μακριά από τα κονσόλες, ενώ ευχήθηκε τα ίδια τα παιδιά να είναι αρκετά δυνατά ώστε να επαναστατήσουν κάποια μέρα ενάντια στα βιντεοπαιχνίδια.

Επίσης μάς ενημέρωσε ότι τα παλιά επεισόδια του «Baywatch» είναι πλέον διαθέσιμα στο Amazon Prime για την 30ή επέτειο του σόου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ