ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο δρόμο για τα Όσκαρ: Οι σταρ του σήμερα στο Hollywood issue του Vanity Fair

Στο δρόμο για τα Όσκαρ: Οι σταρ του σήμερα στο Hollywood issue του Vanity Fair
instagram.com/vanityfair

Βραβευμένος με τρία Όσκαρ, ο μεξικανός διευθυντής φωτογραφίας Εμανουέλ -Τσίβο- Λουμπέσκι, έκανε κάτι διαφορετικό για το φετινό επετειακό τεύχος του Vanity Fair. Δεν τράβηξε φωτογραφίες, αλλά κινηματογράφησε τους φετινούς πρωταγωνιστές του περιοδικού και στη συνέχεια διάλεξε τα καλύτερά τους πλάνα για τις σελίδες και το όπως πάντα θεαματικό εξώφυλλο του περιοδικού.

Στο φετινό 25ο στη σειρά Hollywood Issue του περιοδικού συναντάμε την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι του «The Night Manager» και του «οι Χήρες», τον Ραμί Μαλέκ του «Bohemian Rhapsody», τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν του «Black Panther», την Σέρσα Ρόναν του «Mary Queen of Scots” , τον Νίκολας Χουλτ του «The Favourite», την Τέσα Τόμπσον του «Sorry to Bother You», τον Τζόν Ντείβιντ Γουάσινγκτον του «Blakkklansman», τον Χένρι Γκόλντινγκ του «Crazy Rich Asians», την Γιαλίτσα Απαρίσιο του «Roma», την Ρετζίνα Κινγκ του «If Beale Street Could Talk», και τον Τίμοθι Σαλαμέ του «Beautiful Boy».

Χόλιγουντ δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί όμως. Έτσι, σε ξεχωριστό κομμάτι, πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες, οι σκηνοθετες Σπάικ Λι, Σοφία Κόπολα, Ανγκ Λι, Αλφόνσο Κουαρόν και Ρίτσαρντ Λίνκλατερ, φωτογραφημένοι από τον Peter Hapak με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Το επετειακό τεύχος του περιοδικού, που νγαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν τα Όσκαρ δηλαδή, θεωρείται δείκτης για το ποια ονόματα είναι την κάθε χρονιά hot στο χρηματιστήριο της βιομηχανίας του θεάματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ