ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

AmfAR gala 2019: Τα αβυσσαλέα ντεκολτέ στην υπηρεσία της φιλανθρωπίας

AmfAR gala 2019: Τα αβυσσαλέα ντεκολτέ στην υπηρεσία της φιλανθρωπίας
SHANNON STAPLETON/Reuters

Στον κόσμο του θεάματος πάντα υπάρχει μια ευκαιρία να ντυθείς καλά. Ή, ακόμα καλύτερα, να γδυθείς καλά. Ιδανικά δε, να ντυθείς σαν να είσαι γυμνή. Μια τέχνη που κατέχει με πολλά μεταπτυχιακά η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ήταν και η πιο καλοντυμένη «γυμνή» στο φετινό amfAR gala...  

Το amfAR gala πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λίγο πριν ξεκινήσει η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Το λαμπερό event έγινε γνωστό για τον «αγώνα» της μόδας ενάντια στο AIDS, αλλά και για τις υπέρκοψες διάσημες που δίνουν το παρών, μετεξελίχθηκε δηλαδή πολύ σύντομα σε ένα ακόμα event στο οποίο οι παρουσίες κλέβουν την παράσταση από το σκοπό. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το ετήσιο γκαλά του Αμερικάνικου Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS (American Foundation for AIDS Research -amfAR), στο οποίο συναντιόνται άτομα από το χώρο της μόδας με σκοπό να δημοπρατηθούν υπηρεσίες και προϊόντα για καλό σκοπό.

Για τον ίδιο καλό σκοπό, οι διάσημες που φωτογραφήθηκαν στο χθεσινό event έκαναν και ένα άτυπο διαγωνισμό για το πιο βαθύ ντεκολτέ, τον οποίο κέρδισε άνετα η Κιμ Καρντάσιαν, με τη Χάιντι Κλουμ να ακολουθεί με πολλές αξιώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ