ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «Avengers: Endgame» έρχεται τον Απρίλιο και θα είναι η μεγαλύτερη ταινία που βγήκε ποτέ (trailer)

Το «Avengers: Endgame» έρχεται τον Απρίλιο και θα είναι η μεγαλύτερη ταινία που βγήκε ποτέ (trailer)
imdb

Έσπασε τα ταμεία, έγινε η πρώτη σε εισιτήρια ταινία του 2018, πήρε εξαιρετικές κριτικές και έβαλε τους υπερ-ήρωες της Marvel, όχι μόνο στην κορυφή του Box Office, αλλά και στον επίσημο κινηματογραφικό χάρτη των βραβείων. Το Avengers επιστρέφει τον Απρίλιο, ακόμα πιο δυναμικά.  

Ο Iron Man είναι χαμένος στο διάστημα, χωρίς τροφή και σε λίγο χωρίς οξυγόνο, ενώ πίσω στη γη ένα δάκρυ κυλάει στο πρόσωπό του Captain America. Οι Avengers μοιάζουν στο πιο κρίσιμο σημείο της ύπαρξής τους στο πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Endgame» που βρίσκει την ομάδα των υπερηρώων σε διάλυση. Ο Thanos είχε σπείρει την καταστροφή στο τέλος του «Avengers: Infinity War» και ο μισός πληθυσμός της ανθρωπότητας έχει πλέον χαθεί. Αλλά όχι κι η ελπίδα.

Ο Captain America και η Black Widow έχουν ήδη στα σκαριά ένα σχέδιο για το επόμενο βήμα και η τέταρτη ταινία των Avengers που σκηνοθετούν ξανά, μετά το «Infinity War», οι Άντονι και Τζο Ρούσο, δείχνει από το πρώτο τρέιλερ, τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Με το «Avengers: Endgame» μόλις δυο μήνες μακριά, οι δημιουργοί βρίσκονται στα τελικά στάδια του μοντάζ της ταινίας. Και από ότι φαίνεται θα είναι ίσως το μεγαλύτερο σε διάρκεια blockbuster μέχρι σήμερα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή τους τα αδέρφια Ρούσο επιβεβαίωσαν πως η ταινία μέχρι στιγμής φτάνει σε διάρκεια τις τρεις ώρες. Η Disney φαίνεται πως είναι ευχαριστημένη μ' αυτό...

Ο Τζο Ρούσο είπε ότι «νομίζω πως το στούντιο το ενδιαφέρει κυρίως να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ιστορία. Αυτή την στιγμή νομίζουμε πως η ταινία είναι αρκετά καλή, και είχαμε αρκετά θετικά σχόλια από τις δοκιμαστικές μας προβολές και νοιώθουμε αρκετά καλά με το που βρισκόμαστε. Ακόμα δουλεύουμε σε αυτή. Δεν έχουμε τελειώσει. Και πάλι, πρόκειται για το αποκορύφωμα 22 ταινιών και υπάρχει πολλή ιστορία να πούμε. Το συναίσθημα είναι ένα εγγενές κομμάτι της. Όταν πρέπει να πεις μια αρκετά πολύπλοκη ιστορία και θες δυνατές συναισθηματικές στιγμές με τους χαρακτήρες, χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο χώρο για τα πεις. Και εδώ συγκεκριμένα χρειάζεσαι ένα χώρο τριών ωρών».

Ο Άντονι πρόσθεσε ότι οι δοκιμαστικές προβολές της ταινίας πήγαν αρκετά καλά και κράτησε το ενδιαφέρον τον θεατών καθ’ ολη την διάρκειά της. «Έχουμε δείξει την ταινία τέσσερις φορές μέχρι στιγμής σε κοινό. Στις τρεις πρώτες φορές κανείς τους δεν σηκώθηκε για να πάει ούτε στην τουαλέτα».

Αν τελικά το «Avengers: Endgame» παραμείνει στη συνολική διάρκεια των τριών ωρών, θα γίνει η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία που έχει βγει από μεγάλο στούντιο. Το «Blader Runner 2049» του Ντενί Βιλνέβ είχε διάρκεια163 λεπτά, ενώ το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν έφτανε στα 169 λεπτά.

Το «Avengers: Endgame» βγαίνει στις αίθουσες τον Απρίλιο στην Ελλάδα από την Feelgood Entertainment.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ