Lady Gaga για Μπραντλεϊ Κούπερ: Είδατε έρωτα, επειδή αυτό θέλαμε να δείτε
Μία από τις στιγμές της φετινής απονομής των Όσκαρ ήταν αναμφισβήτητα η ερμηνεία του «Shallow» από τη Lady Gaga και το Μπράντλεϊ Κούπερ, που προκάλεσε χιλιάδες σχόλια. Για πολλοστή μέρα σήμερα, η συζήτηση συνεχίζεται για την ακριβή φύση της σχέσης τους. Αλλά, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε επιτέλους να απαντήσει.
Η ερμηνεία του ζευγαριού επί σκηνής φανέρωσε υπερβολική οικειότητα και όλοι άρχισαν να μιλούν για έναν νέο έρωτα, διερωτώμενοι τι μπορεί να σκέφτεται η αγαπημένη και μητέρα του παιδιού του Μπράντλεϊ Κούπερ, Ιρίνα Σάικ.
Αλλά, η Lady Gaga αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να αποκαλύψει ότι αυτό ακριβώς ήθελε να πετύχει το ζευγάρι στη σκηνή – να δείχνει τόσο οικείο.
Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live, και ο παρουσιαστής, φυσικά, φρόντισε να αναφερθεί στο θέμα λέγοντας πως όλοι απόρησαν με τη χημεία του ζευγαριού, μιλώντας μάλιστα για μια ρομαντική σχέση. Η Lady Gaga, όμως, είπε ότι όλα ήταν μια επίδειξη. Ή, τουλάχιστον, έτσι καταλάβαμε.
«Ναι, οι άνθρωποι είδαν έρωτα και μαντέψτε – αυτό θέλαμε να δείτε», είπε στον Τζίμι Κίμελ η 32χρονη ηθοποιός.
ΗΠΑ: Στο Αρκάνσας ο τυχερός της λοταρίας που κέρδισε 1,8 δισ. δολάρια στο Powerball
09:14
Οι 10 ταινίες που σημάδεψαν το 2025: Από τον «Φρανκενστάιν» έως το «One Battle After Another»
09:01
Ανθρωπιστική κρίση στο Μπουρούντι: Οκτώ θάνατοι προσφύγων από χολέρα
08:49
Πέθανε ο ηθοποιός Πατ Φιν - Γνωστός από τα Φιλαράκια και το Seinfeld (pic)
08:37