ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέα ταινία ετοιμάζει ο Γούντι Άλεν – Πού θα γυριστεί

Νέα ταινία ετοιμάζει ο Γούντι Άλεν – Πού θα γυριστεί
AP/ Evan Agostini

Ο Γούντι 'Αλεν θα γυρίσει τη νέα του ταινία στην Ισπανία το καλοκαίρι, επιβεβαίωσε στο AFP η ισπανική εταιρία παραγωγής Mediapro που έχει χρηματοδοτήσει ήδη δύο ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη, τις "Vicky Cristina Barcelona" (2008) και "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" (2011).

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, ο 83χρονος Νεοϋορκέζος θα γυρίσει την ταινία του στο Σαν Σεμπαστιάν στη βόρεια Ισπανία, στη Χώρα των Βάσκων.

"Η Mediapro θα κάνει την παραγωγή της νέας ταινίας του Γούντι 'Αλεν. Το σχέδιο είναι στην αρχική του φάση, συνεπώς δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες", ανέφερε η υπηρεσία Επικοινωνίας της εταιρίας παραγωγής Mediapro, ιδρυτής της οποίας είναι ο Τζάουμα Ράουρας από τη Βαρκελώνη. Η Mediapro αρνήθηκε να διευκρινίσει σε ποια μέρη σκοπεύει να κάνει τα γυρίσματα ο σκηνοθέτης ταινιών όπως οι: "Μανχάταν", "Η Χάνα και οι αδελφές της", "Match Point" κλπ.

Η εφημερίδα El Diaro Vasco έγραψε πρόσφατα ότι η ομάδα του 'Αλεν είχε ήδη περάσει εβδομάδες στην πόλη εντοπίζοντας διάφορα σημεία ώστε να εκπληρωθεί τον Ιούλιο "το παλιό όνειρο του 'Αλεν, να κάνει γυρίσματα στο Σαν Σεμπαστιάν".

Ο Γούντι 'Αλεν μήνυσε την Amazon προσφεύγοντας στην αμερικανική δικαιοσύνη για καταχρηστική διακοπή συμβολαίου, κατηγορώντας τον κολοσσό του Διαδικτύου ότι έθεσε τέλος στη συμφωνία τους με παλιές κατηγορίες σε βάρος του σκηνοθέτη.

Ο 83χρονος υποστηρίζει ότι πρέπει να του καταβληθούν τουλάχιστον 68 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για την άρνηση της Amazon Studios να διανείμουν την ταινία του "A Rainy Day in New York" και την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα σχέδια παραγωγής και διανομής μιας άλλης ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ