ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «αντίο» του Μπράντον στον Ντίλαν που «ραγίζει» καρδιές

Το «αντίο» του Μπράντον στον Ντίλαν που «ραγίζει» καρδιές
instagram

Σπαρακτικό είναι το αντίο του Μπράντον, κατά κόσμο Jason Priestley στον κολλητό του Luke Perry.

Ο συμπρωταγωνιστής του ηθοποιού που άδικα χάθηκε σε ηλικία μόλις 52 ετών, με δύο δημοσιεύσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτισε τον αδελφό του, όπως χαρακτηριστικά λέει. Οι δύο τους ήταν οι αδιαμφησβήτητοι πρωταγωνιστές της ιστορικής πια σειράς.

«Μου πήρε κάποιες μέρες για να βρω τρόπο να το γράψω αυτό. Ο αγαπημένος μου φίλος επί 29 χρόνια, ο Luke Perry, ήταν ένα από εκείνα τα ξεχωριστά άτομα που πραγματικά νοιάζονται. Δεν ήταν μόνο σταρ, ήταν ένα εκτυφλωτικό φως που έσβησε πολύ γρήγορα. Και για αυτό εγώ και τόσοι άλλοι πονάμε πολύ. Αν ήσουν τυχερός να τον γνωρίσεις ή απλά να τον συναντήσεις, ξέρω πολύ καλά πως και εσύ είσαι θλιμμένος. Το κερί που έχει δυνατό φως καίγεται στο μισό χρόνο. Κάηκες τόσο δυνατά Luke. Καληνύχτα γλυκέ πρίγκιπα» έγραψε ο Jason Priestley.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τις εκατοντάδες χιλιάδες αντιδράσεις του κόσμου, επανήλθε συμπληρώνοντας:

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και την υποστήριξη. Ο Luke ήταν πολλά περισσότερα για μένα από ένα φίλος. Ήταν ο συμπαίκτης μου, ο δάσκαλος μου, ο άνθρωπος που μπορούσα να μιλήσω, η πυξίδα μου, ο αδελφός μου. Ο Luke ήταν πραγματικά μοναδικός. Λάτρευε την οικογένεια του, ήταν παθιασμένος με την δουλειά του και αγαπούσε τους πολλούς φίλους του. Ήταν τρυφερός, νοιαζόταν, αστείος και έξυπνος. Του άρεσε να λέει ιστορίες και να γελάει. Ήταν ένας πραγματικός κύριος. Και θα λείψει σε όλους εμάς που ευλογηθήκαμε να τον γνωρίσουμε και να τον αγαπήσουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου».

https://www.instagram.com/p/BuszCmInJbA
https://www.instagram.com/p/BuutuA8nIaR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ