ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Αλβέρτος του Μονακό και η οικογένεια του προσπαθούν να μοιάζουν κανονικοί

Ο Αλβέρτος του Μονακό και η οικογένεια του προσπαθούν να μοιάζουν κανονικοί
Facebook/ Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco

Κλασικά οι γαλαζοαίματοι απαιτούν την προσοχή σου γιατί σε κάθε γιορτές θυμούνται ότι υπάρχουν και οι αυλικοί στους οποίους πρέπει να ευχηθούν καλή χρονιά κοκ. Μετά τους Ουίνσδορ ήρθε η σειρά της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό για να τιμήσει τα social media με ένα εορταστικό παρασκηνιακό video.

Συνοδεύοντας με κάθε λεπτομέρεια την ευχητήρια κάρτα όπου ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν και τα δίδυμα παιδιά τους Ζακ και Γκαμπριέλα μας είπαν "μπον ανέ" μπροστά από το αναμμένο τζάκι τους το μικρού μήκους ταινιάκι θέλει να μας αποδείξει ότι περνάνε όλοι πολύ καλά εκεί στο πριγκηπάτο και το κάνουν δίγλωσσα. Όμως οι Βρετανοί δεν ενθουσιάστηκαν με τη γυναίκα από τη Νότια Αφρική που υποδύεται μια κανονική αν και κάθεται σε γούνινο χαλί.

H Daily Mail σχολίασε ότι το οικογενειακό πορτρέτο είναι στιλιζαρισμένο και εκτός εποχής ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου μοιάζουν αποφασισμένοι να μην χαριστούν σε μια γαλαζοαίματη λήψη που τολμάει να προκαλέσει τα media γιατί ως γνωστόν τα media ανήκουν στην Κέιτ και τον Ουίλιαμ και τη Σάρλοτ και τον Τζορτζ, σε όποια σειρά θελήσεις.

Αυτά είναι κάποια πράγματα που έμαθαν τα παιδιά από τους γονείς τους καθώς προσπάθησαν να πουν κάτι ενδιαφέρον για πολλά, πολλά λεπτά της ώρας.

" LL.AA.SS. le Prince Albert et la Princesse Charlene ont souhaité offrir pour le 1er anniversaire des enfants Jacques et Gabriella, le 10 décembre dernier, ce film DVD enregistré quelques semaines avant les Fêtes de Noël dans le prestigieux Salon de Glaces. Ce lieu bien connu des Monégasques et des amis de la Principauté est utilisé pendant la Fête Nationale, lors de l’apparition de la Famille Princière aux fenêtres. Le Couple Princier répond en toute décontraction aux questions du journaliste Australien Richard Barnes sur cette année exceptionnelle qui a changé leur vie, une année marquée également par les 10 ans de Règne du Prince Albert. Cet entretien inédit en présence des enfants, Jacques et Gabriella a été tourné par les caméras de MonacoBroadcast, sous la direction de Jérôme Revon et avec le concours des Archives Audiovisuelles de Monaco ".

Posted by Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco on Tuesday, December 29, 2015


Για τη μαμά Σαρλίν η υγεία τους είναι πολύ σημαντική.

Για τη μαμά Σαρλίν το να ξέρουν να κολυμπάνε είναι περίπου πιο σημαντικό από το να μάθουν να περπατάνε.

Για τη μαμά Σαρλίν αυτά τα μωρά έμαθαν να επιπλέουν προτού καν σταθούν και αυτό είναι tres σημαντικό.

Για τον μπαμπά Αλβέρτο οι τρείς πρώτοι μήνες ήταν πραγματικά δύσκολοι στον προγραμματισμό τους.

Για τον μπαμπά Αλβέρτο τα παιδιά μπορούν να είναι παιδιά μέχρι να γίνουν και αυτά πέντε ή έξι ετών και οι υποχρεώσεις ξεκινήσουν.

Για τη μαμά Σαρλίν είναι σημαντικό ότι αυτά τα μωρά μπορούν από τώρα να κρατάνε αποστάσεις από τον κόσμο, αν και κοινωνικά.

Για τον μπαμπά Αλβέρτο είναι σημαντικό να μας υπενθυμίσει πως ήταν αυτός σε παιδική ηλικία, παραθέτοντας αρχειακό vintage υλικό.

Καθόλη τη διάρκεια του φιλμ η Γκαμπριέλα δεν σταματάει να κάνει ήχους και ο Ζακ να προσπαθεί να της κάνει νοήματα να είναι κάπως πιο ήσυχη.

Highlight του φιλμ η στιγμή που η Σαρλίν χτυπάει παλαμάκια με τα χέρια της.

Aποκλειστική πληροφορία: η Disney δεν συμμετείχε στην παραγωγή.

Διαβάστε και αυτά

26 πράγματα που μπορεί να αναρωτιέται η πριγκίπισσα Σαρλότ

Σταμάτα ό,τι κάνεις. Aυτή είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία των νέων Γουίνδσορ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ