ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Netflix: Φτηνότερη συνδρομή από μόλις 3,2 ευρώ

Netflix: Φτηνότερη συνδρομή από μόλις 3,2 ευρώ
AP/ Paul Sakuma

Ένα πείραμα ξεκινά το Netflix, προσφέροντας φτηνότερη συνδρομή στους χρήστες σε επιλεγμένες χώρες, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερα μέλη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, πρόκειται να εφαρμόσει ένα φτηνότερο πλάνο στην Ινδία, προσφέροντας έναντι 250 ρουπίων τον μήνα (περίπου 3,21 ευρώ), πρόσβαση στο περιεχόμενό του αποκλειστικά από συσκευές όπως smartphones και tablets.

«Θα πειραματιστούμε με διαφορετικές επιλογές σε επιλεγμένες χώρες, όπου τα μέλη θα μπορούν για παράδειγμα να παρακολουθήσουν το Netflix στο κινητό τους έναντι μιας χαμηλότερης τιμής και να εγγραφούν για συντομότερα χρονικά διαστήματα», δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση αν αυτό το πλάνο θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα, με την εταιρεία να τονίζει ότι το νέο πλάνο αποτελεί μια δοκιμή και ενδέχεται να μην εφαρμοστεί ευρύτερα.

Σημειώνεται πως, μέχρι σήμερα, τα διαθέσιμα πακέτα του Netflix στην Ινδία είναι τρία, με τις τιμές τους να είναι σχετικά υψηλότερες σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ