ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«La casa de papel»: Διακοπές τέλος - Πότε ξεκινά η τρίτη σεζόν

«La casa de papel»: Διακοπές τέλος -  Πότε ξεκινά η τρίτη σεζόν
NETFLIX

Η τρίτη σεζόν της ισπανικής σειράς «La casa de papel», της μεγαλύτερης επιτυχίας μη αγγλόφωνων σειρών στο δίκτυο Netflix, θα προβληθεί στις 19 Ιουλίου. 

«Οι διακοπές τελείωσαν. Το La Casa de papel επιστρέφει στις 19 Ιουλίου» έγραψε το Netflix σε ένα δελτίο τύπου, το οποίο συνοδεύεται με ένα τρέιλερ από το τρίτο μέρος της σειράς του Άλεξ Πίνα.

Στο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ο τηλεθεατής βλέπει τους πρωταγωνιστές να απολαμβάνουν μια νέα ζωή μετά τη θεαματική ληστεία στο ισπανικό Νομισματοκοπείο. Κατόπιν προβάλλεται ένα μήνυμα: «Οι διακοπές τους τελειώνουν τον Ιούλιο».

Το τέλος του βίντεο υπονοεί ότι η παραδεισένια ζωή των πρωταγωνιστών θα τελειώσει σύντομα, με την άφιξη δεκάδων αστυνομικών, έτοιμων να εντοπίσουν τους φυγάδες.

Η σειρά προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3, ενώ το Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της στα τέλη του 2017. Έκτοτε, αναδείχθηκε στη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά της πλατφόρμας.

Η επιτυχία του La Casa de papel, που τιμήθηκε με το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018, οδήγησε το Netflix να ανοίξει το πρώτο στούντιο του ευρωπαϊκής παραγωγής στη Μαδρίτη τον περασμένο χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ