ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ: Μετά την Άμπερ Χερντ, στην αγκαλιά 25χρονης Ρωσίδας χορεύτριας

Τζόνι Ντεπ: Μετά την Άμπερ Χερντ, στην αγκαλιά 25χρονης Ρωσίδας χορεύτριας
Grant Pollard/Invision/AP - Instagram

Η Πολίνα Γκλεν, που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 25, γνώρισε τον 55χρονο Τζόνι Ντεπ σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες και ήδη συζούν. Όταν την πλησίασε για να της συστηθεί, εκείνη δεν τον αναγνώρισε, ή έτσι λέει τουλάχιστον... 

O Τζονι Ντεπ, μετά το άκρως επεισοδιακό (και πανάκριβο) διαζύγιό του από την Άμπερ Χερντ, σχεδιάζει να παντρευτεί μια νεαρή Ρωσίδα χορεύτρια, αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η Πολίνα Γκλεν, που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 25, γνώρισε τον 55χρονο ηθοποιό σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες πέρυσι. Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο γοητευτικός ηθοποιός φωτογραφήθηκε να αγκαλιάζει και να δίνει καυτά φιλιά με μια «μυστηριώδη γυναίκα» σε ένα ξενοδοχείο στο Βελιγράδι.

https://www.instagram.com/p/BnRrr4bBh4u

Αυτή η γυναίκα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Daily Mail, δεν ήταν άλλη από την Γκλεν, η οποία είχε φωτογραφηθεί τον Μάιο του 2018 να κάνει βόλτες με τον αγαπημένο της και στους δρόμους της Μόσχας, όπου είχε βρεθεί ο Ντεπ για μία συναυλία με την μπάντα του, τους The Hollywood Vampires.

Η Πολίνα, που κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη, είναι χορεύτρια και χορογράφος. Ζει εδώ και καιρό με τον πολυεκατομμυριούχο ηθοποιό στην έπαυλη του τελευταίου, στη Σάνσετ Μπούλεβαρντ και οι ίδιες πηγές λένε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν.
Πηγή της βρετανικής εφημερίδας από το περιβάλλον της νεαρής χορεύτριας αναφέρει: «Η Πολίνα γνώρισε τον Τζόνι σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες. Την προσκαλούν συχνά σε τέτοιες εκδηλώσεις, και έπεσε πάνω του τυχαία. Εργάζεται ως χορεύτρια και είναι πολύ εμφανίσιμη. Απλώς διασκέδαζε χαλαρά στο πάρτι και δεν ήξερε ποιος ήταν όταν την πλησίασε για να της συστηθεί. Τα βρήκαν αμέσως. Εκείνη την περίοδο ο Ντεπ είχε νομικά προβλήματαμε την πρώην του. Ξαφνικά γνώριζε μια πανέμορφη νεαρή Ρωσίδα που δεν ήθελε τίποτα από αυτόν και δεν ήξερε καν ποιος ήταν. Οι γυναίκες στην Ρωσία δεν τον ξέρουν, δεν έχουν ιδέα από ηθοποιούς. Εξάλλου πολλοί άνθρωποι δείχνουν διαφορετικοί από κοντά. Όταν έμαθε ποιος ήταν, χάρηκε», συμπληρώνει η ανώνυμη πηγή. Η Πολίνα, η οικογένεια της οποίας ζει στη Ρωσία, πιστεύεται ότι μετακόμισε στις ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια για να προωθήσει την καριέρα της ως χορεύτρια.

https://www.instagram.com/p/BjxTmVIBeR9

«Είναι πολύ γλυκιά, τρυφερή και ταλαντούχα. Σίγουρα ο Τζόνι τη βοηθάει, αλλά προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της. Είναι πολύ χαμηλών τόνων. Από το σπίτι του φεύγει μόνο για να πάει στο στούντιο και έπειτα ξαναγυρίζει. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς ότι ζει μαζί του», επισημαίνει η πηγή. «Η Πολίνα λέει ότι θα παντρευτούν και ότι θέλει να πάει στη Ρωσία να γνωρίσει τους γονείς της», συμπληρώνει η πηγή.

Η πρώτη σχέση του 55χρονου μετά την Χερντ


Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» δεν είχε δημιουργήσει άλλη σχέση μετά το επεισοδιακό του διαζύγιο από την Άμπερ Χερντ. Η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό το Μάιο του 2016, καταγγέλλοντάς τον για σωματική, λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Γενάρη του 2017, με την Χερντ να παίρνει 7 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ