ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ταξιδιάρικο και υπαρξιακό: Το νέο άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν κυκλοφορεί τον Ιούνιο

Ταξιδιάρικο και υπαρξιακό: Το νέο άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν κυκλοφορεί τον Ιούνιο

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, που πέρασε το 2018 στο Μπρόντγουεϊ, με ένα σόου που παρουσίαζε σε ένα μικρό θέατρο, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία, την 14η Ιουνίου, του 19ου άλμπουμ του, με τον τίτλο Western Stars και με «επιρροές από τη μουσική ποπ της νότιας Καλιφόρνιας».

Έπειτα από τρεις ημέρες συνεχών αναρτήσεων φωτογραφιών της αμερικανικής ερήμου, όπου δέσποζε ο λαμπερός ήλιος της, οι κάκτοι της και οι άδειοι δρόμοι της, μπήκε τέλος στην αγωνία των θαυμαστών του διάσημου καλλιτέχνη με την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση.

Το πρώτο τραγούδι του δίσκου με τον τίτλο Hello Sunshine και το κλιπ του θα αποκαλυφθούν γύρω στις 07.00 το πρωί της Παρασκευής ώρα Ελλάδος.

https://www.instagram.com/p/BwkMOjxB3l9

Το άλμπουμ Western Stars, στο εξώφυλλο του οποίου δεσπόζει ένα άγριο άλογο, θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια: "Hitch Hikin'", "The Wayfarer", "Tucson Train", "Western Stars", "Sleepy Joe's Café", "Drive Fast (The Stuntman)", "Chasin' Wild Horses", "Sundown", "Somewhere North of Nashville", "Stones", "There Goes My Miracle", "Hello Sunshine" και "Moonlight Motel".

Το "Western Stars" αποτελεί «μια κοσμηματοθήκη» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

https://www.instagram.com/p/BwrYBe_BUz5

«Τα τραγούδια αυτά θα μας κάνουν να ταξιδέψουμε στους δρόμους της ερήμου των ΗΠΑ και θα μας κάνουν να διερωτηθούμε για τη μοναξιά, την κοινοτική ύπαρξή μας και την ελπίδα» τονίζεται στο δελτίο τύπου.

Ο δίσκος, που ηχογραφήθηκε αρχικά στο στούντιο που διαθέτει ο Σπρίνγκστιν στο σπίτι του, στο Νιου Τζέρσεϊ, «μεταφέρει τη μουσική του προς ένα νέο σύμπαν με έμπνευση από τους δίσκους ποπ της νότιας Καλιφόρνιας στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και τις αρχές της δεκαετίας του 1970» σημειώνει η εταιρεία Columbia.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ