ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Netflix «έκοψε» ξαφνικά δημοφιλή σειρά και προκάλεσε κακό χαμό

Το Netflix «έκοψε» ξαφνικά δημοφιλή σειρά και προκάλεσε κακό χαμό

Έξαλλοι είναι οι φανς δημοφιλούς σειράς καθώς το Netflix αποφάσισε να ρίξει οριστικά και… απροειδοποίητα τίτλους τέλους.

Μετά από τρεις σεζόν, το κοινό του Netflix θα αναγκαστεί έτσι να αποχαιρετίσει τους αγαπημένους του ήρωες από τη «σκοτεινή» κωμωδία «Santa Clarita Diet».

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει τέταρτη σεζόν του πρώτου «zom-com» (sitcom με... ζόμπι) στην ιστορία της τηλεόρασης, δυσαρεστώντας έντονα τους οπαδούς της σειράς που αυξάνονταν διαρκώς.

Το Santa Clarita Diet, με πρωταγωνιστές την Drew Barrymore και τον Timothy Olyphant, είχε αποκτήσει φανατικό κοινό λόγω του πρωτότυπου σεναρίου, αλλά και των διάσημων πρωταγωνιστών του.

netflix

Ωστόσο, έναν μόλις μήνα μετά την κυκλοφορία των επεισοδίων του τρίτου κύκλου, το Netflix ανακοίνωσε ότι κόβεται, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

«Είμαστε ευγνώμονες στον δημιουργό της σειράς, Victor Fresco, που έφερε αυτήν την πρωτότυπη ιδέα στο Netflix. Οι απίστευτοι Drew Barrymore και Timothy Olyphant ήταν φανταστικοί και το κωμικό τους ταλέντο έδωσε ζωή στους χαρακτήρες τους, τη Sheila και τον Joel Hammond, παρά το γεγονός ότι ο ένας τους είναι νεκρός», τονίζεται στην ανακοίνωση της πλατφόρμας χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι αυτής της απόφασης, καθώς η σειρά είχε ανταπόκριση από το κοινό.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού, του Joel και της Sheila Hammond, που εργάζονται ως μεσίτες σε ένα προάστιο της Καλιφόρνια. Η ζωή τους αλλάζει ριζικά όταν η Sheila, για άγνωστους αρχικά λόγους, μεταμορφώνεται σε ζόμπι και αρχίζει να…. λαχταρά ανθρώπινη σάρκα. Ο αφοσιωμένος σύζυγος και η κόρη της Sheila προσπαθούν να τη βοηθήσουν να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα, την ίδια ώρα που «παλεύουν» να την αποδεχτούν και οι ίδιοι, με αποτέλεσμα πολλά ευτράπελα, αλλά και πολλές τόσο κωμικές, όσο και αιματηρές καταστάσεις.

Οι φανς του Santa Clarita Diet δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για το κόψιμο της σειράς στα social media

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ