ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Billboard Music Awards 2019: To ρεκόρ του Drake και η αειθαλής Μαντόνα

Billboard Music Awards 2019: To ρεκόρ του Drake και η αειθαλής Μαντόνα
Invision/AP

ΟDrake έσπασε κάθε ρεκόρ στα Billboard Music Awards 2019 καθώς κέρδισε 12 βραβεία, ενώ η αειθαλής Μαντόνα κατάφερε να κλέψει για μια ακόμη φορά την παράσταση...

Στην απονομή των Billboard Music Awards 2019 γράφτηκε ιστορία καθώς για πρώτη φορά καλλιτέχνης κατέκτησε τόσα πολλά βραβεία, με τον Drake να βάζει στη συλλογή του τον τίτλο του κορυφαίου καλλιτέχνη, αλλά και του καλύτερου ράπερ μεταξύ άλλων, ενώ έφυγε και με το βραβείο Top Billboard 200 Album.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή των Billboard Music Awards, ο Drake σε μία από τις δηλώσεις του, εκτός από ευχαριστώ στη μαμά του, αναφέρθηκε και στην «Άρια Σταρκ» κατά κόσμον Μέισι Γουίλιαμς, ζητώντας από το κοινό να φωνάξει γι’ αυτή μετά από όσα έγιναν στο τρίτο επεισόδιο του Game of Thrones.

Το σόου άνοιξε η Τέιλορ Σουίφτ με το «ME» μπαίνοντας στη σκηνή με μια ομπρέλα, κάνοντας βόλτα πάνω από το κοινό, ενώ χορευτές έκαναν φιγούρες στον αέρα αλά Μαίρη Πόπινς, προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Από τη σκηνή των Billboard Music Awards πέρασαν πολλοί σταρ, άλλοι παραλαμβάνοντας βραβεία και άλλοι εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους.

https://www.instagram.com/p/Bw8IA8kHLSv

Μία από τις στιγμές που, σίγουρα, θα μείνουν αξέχαστες είναι η στιγμή που τραγούδησε η Μαντόνα μαζί με τέσσερα ολογράμματά της. Μπορεί μαζί της στη σκηνή να ήταν και ο Maluma αλλά η αλήθεια είναι πως λίγοι τον πρόσεξαν βλέποντας τη βασίλισσα της ποπ σε διαφορετικές εκδοχές.

Το τιμητικό βραβείο Icon παρέλαβε η Μαράι Κάρει, κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις αναδείχθηκε η Αριάνα Γκράντε, ενώ καλύτερο συγκρότημα οι BTS. Η Cardi B έφυγε από τα Billboard Music Awards με έξι βραβεία αν και είχε 21 υποψηφιότητες. Η τραγουδίστρια έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά, καθώς έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την πλαστική που έκανε στο στήθος. Η ίδια αποκάλυψε πως προέβη σε αισθητική επέμβαση μετά τη γέννηση της κόρης της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ