Η Κάρα Ντελεβίν, «χτίζει» ένα ισχυρό όνομα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, αφού πρώτα έχει κατακτήσει τις πασαρέλες.

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε με ειλικρίνεια στο τεύχος Ιουνίου του Marie Claire, σχετικά με τις μελλοντικές της φιλοδοξίες, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν μικρότερη ήθελε να γίνει... οδηγός ταξί.

Μάλιστα το 26χρονο μοντέλο είπε ότι σε περίπτωση που η ζωή της γίνει ταινία θα ήθελε να την υποδυθεί η 22χρονη ηθοποιός Κλόι Γκρέις Μορέτζ.

Παρά το γεγονός ότι έχει μία από τις πλέον αξιοζήλευτες καριέρες στο χώρο της μόδας η Κάρα αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτό το όνειρό της μεγαλώνοντας.

Μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε ότι «ήθελα πραγματικά να γίνω ταξιτζής, επειδή σκεφτόμουν ότι είχαν την καλύτερη δουλειά, ήταν σε θέση να επιλέξουν τους ανθρώπους, να μιλήσουν μαζί τους και να τους μεταφέρουν εκεί που θέλουν να πάνε».

«Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και δεν τους εκτιμούμε αρκετά», δήλωσε.

Η Κάρα έχοντας πλέον μία λαμπρή καριέρα στη μόδα και τον κινηματογράφο δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε περίπτωση που η ζωή της γίνει ταινία θα ήθελε ως πρωταγωνίστρια την Κλόι Γκρέις Μορέτζ. «Όταν την γνώρισα είπα: "Είσαι κυριολεκτικά σαν εμένα. Θα έπρεπε μια μέρα να παίξουμε τις αδελφές". Είναι μεγάλη ηθοποιός», δήλωσε η 26χρονη.

  

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!