ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Avengers Endgame: Αποκαλύπτεται το «μυστικό» πίσω από τη φράση που σημάδεψε την ταινία

Avengers Endgame: Αποκαλύπτεται το «μυστικό» πίσω από τη φράση που σημάδεψε την ταινία
IMDB

Η τελευταία ταινία της MarvelAvengers: Endgame, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οι φαν, εκστασιασμένοι από το αποτέλεσμα, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν όλα τα κρυφά μηνύματα των δημιουργών. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον Iron Man. Προσοχή, αυτό που ακολουθεί είναι γεμάτο… spoilers.

Πέντε χρόνια μετά την ήττα απέναντι στον Thanos, ο Iron Man έχει γίνει πατέρας.

Σε μία από τις σκηνές που έχουν σημαδέψει την ταινία, η μικρή κόρη του Tony Stark λέει στον υπερήρωα πατέρα της: «Σε αγαπάω 3.000».

Οι φαν προσπαθούν να ανακαλύψουν την προέλευση της φράσης και – φυσικά – το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από ευφάνταστα σενάρια.

giphy 1

Πηγή: Giphy

Ένα από τους φαν των Avengers διαπίστωσε πως αν προσθέσεις τη χρονική διάρκεια όλων των ταινιών που αφορούν τους σούπερ ήρωες της Marvel, συμπεριλαμβανομένης και της επικείμενης ταινίας του Spiderman, το αποτέλεσμα είναι… 3.000.

Παρότι εντυπωσιακό, θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο πως αυτό είναι η απάντηση. Ήδη πολλοί χρήστες των social media τονίζουν πως ο πραγματικός χρόνος ορισμένων ταινιών δεν είναι ακριβής, άρα η θεωρία καταρρίπτεται. Επίσης, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τη διάρκεια της ταινίας «Spiderman: Far From Home».

Η εξήγηση φαίνεται πως είναι πολύ απλή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ένας από τους σεναριογράφους της ταινίας εξήγησε πως η φράση προήλθε από τα παιδιά του Robert Downey Jr. Είναι κάτι που συνηθίζουν να του λένε.

Ο Iron Man είχε αναφέρει στους σεναριογράφους τη φράση και εκείνοι αποφάσισαν να την συμπεριλάβουν στο τελικό κείμενο.

giphy

Πηγή: Giphy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ