ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Το σοκαριστικό μυστικό της πολύ λεπτης μέσης της στο MET Gala (Video)

Κιμ Καρντάσιαν: Το σοκαριστικό μυστικό της πολύ λεπτης μέσης της στο MET Gala (Video)
Evan Agostini/Invision/AP

Η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο Met Gala φορώντας ένα υπερβολικά στενό φόρεμα που έκανε τη μέση της σχεδόν αόρατη, με δεδομένη και τη διάμετρο της περιφέρειάς της... Η διάσημη τηλεπερσόνα έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από την προετοιμασία της, αφήνοντάς μας να δούμε πώς ακριβώς πέτυχε την υπερβολικά στενή της μέση, τόσο στενή που έμοιαζε με αυτές των καρτούν. Το βίντεο είναι σοκαριστικό...

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Vogue από τα παρασκήνια, οι κάμερες κατέγραψαν την Κιμ Καρντάσιαν στην διάρκεια της τελευταίας πρόβας στο Λος Άντζελες πριν από την μεγαλύτερη βραδιά της μόδας, το Met Gala. Στο βίντεο κατεγράφη πώς επιτεύχθηκε το τελικό αποτέλεσμα της εμφάνισης της Κιμ Καρντάσιαν, με την ασφυκτικά στενή μέση.

Η πρόβα ξεκινά, αποκαλύπτοντας το μυστικό της Καρντάσιαν για τη λεπτή μέση (γιατί μπορεί όλοι να γνωρίζουν ότι η διάσημη τηλεπερσόνα έχει λεπτή μέση αλλά όχι ΤΟΣΟ λεπτή): Ενα χειροποίητο κορσέ σε nude χρώμα, που σταματά λίγο πάνω από τα γόνατά της και τιράντες. Χρειάστηκαν τρεις βοηθοί για να καταφέρει να μπει η Κιμ Καρντάσιαν στον κορσέ, ο οποίος κατασκευάστηκε από τον Περλ –έναν Γάλλο ειδικό στους κορσέδες που είναι γνωστός στη βιομηχανία της μόδας.

Πάνω από τον κορσέ, η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα nude φόρεμα του Thierry Mugler με κρύσταλλα στο σχήμα της σταγόνας, για το Met Gala, το απόλυτο πάρτι της μόδας που και φέτος έγινε viral για τις απίστευτες εμφανίσεις των προσκεκλημένων. Το βίντεο κάνει στη συνέχεια fast-forward για να τελειώσει λίγες ώρες πριν την άφιξη της Κιμ Καρντάσιαν στο ροζ χαλί του Met Gala, καθώς η ομάδα του μακιγιάζ και των κομμωτών βάζουν τις τελευταίες πινελιές.

«Δεν μπορούσα να καθίσω»

«Λοιπόν Άννα (Γουίντουρ), αν δεν μπορέσω να καθίσω για το δείπνο, τώρα θα ξέρεις τον λόγο. Θα περπατάω και θα μιλάω με τους υπόλοιπους, αλλά δεν μπορώ να καθίσω» λέει η Κιμ Καρντάσιαν στο βίντεο, απευθυνόμενη στην εκδότρια της Vogue Άννα Γουίντουρ.

Για να φτάσει όμως στο χώρο του πάρτι η Κιμ Καρντάσιαν έπρεπε να μπει σε κάποιο αυτοκίνητο, όπου και αναγκαστικά θα καθόταν. Αντ’ αυτού όμως, η διάσημη τηλεπερσόνα πήγε στην εκδήλωση με ένα βαν όπου μπορούσε να στέκεται όρθια. «Απλά ευχηθείτε μου καλή τύχη» ακούγεται να λέει.

«Θέλαμε να κάνουμε μια μίξη του στυλ των κοριτσιών από την Καλιφόρνια με τον Mugler», λέει η Κιμ Κανρτάσιαν, προσθέτοντας πως ήξερε ευθύς εξαρχής ότι ήθελε να είναι αυτός ο Γάλλος σχεδιαστής ο υπεύθυνος για την εμφάνισή της. «Θυμάμαι την ημέρα που ανακοινώθηκε το θέμα του φετινού Met Gala, ο Κάνιε κι εγώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο και αμέσως είπαμε ''ωραία, είναι camp το θέμα''» πρόσθεσε. «Τότε πρέπει να φορέσω Mugler. Είναι ο βασιλιάς του camp. Είναι σαν να το εφηύρε».

https://www.instagram.com/p/BxK9kNjnwMF

Αλλά και η εμφάνισή της στο πάρτι μετά το Met Gala ήταν εξίσου εντυπωσιακή: φόρεσε ένα μπλε ηλεκτρίκ μίνι φόρεμα σχεδιασμένο επίσης από τον Mugler και το οποίο απαιτούσε επίσης κορσέ. Το αποκαλυπτικό ντεκολτέ όμως φανέρωνε τον αφαλό της – αν και πιθανότατα δεν ήταν ο δικός της αφαλός, αλλά είχε σχεδιαστεί επάνω στον κορσέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ