ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Η φράση της Σάνσα Σταρκ που… εξόργισε - Η αντίδραση της Τζέσικα Τσάστεϊν

Game of Thrones: Η φράση της Σάνσα Σταρκ που… εξόργισε - Η αντίδραση της Τζέσικα Τσάστεϊν
Screengrab/Youtube/Sansa Stark + Sandor Clegane Reunion | You've changed Little Bird HD - Game of Thrones 8x4

Μία… αμφιλεγόμενη φράση της Σάνσα Σταρκ στο τέταρτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones εξόργισε τους τηλεθεατές. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη σκηνή όπου η Σταρκ κάθεται στο τραπέζι με τον Σάντορ Κλέγκεϊν μετά τη νίκη τους στη μάχη με τους White Walkers και συζητούν για το παρελθόν.

Στη δεύτερη σεζόν ο Hound της είχε προτείνει να τον ακολουθήσει και εκείνη αρνήθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν δεν είχε αρνηθεί δεν θα είχε βιώσει όσα βίωσε, δηλαδή τον Τζόφρι Μπαράθεον, τον Littlefinger, τον Ράμσεϊ Μπόλτον και τον βιασμό της στην 5η σεζόν.

«Έχεις αλλάξει μικρό πουλάκι» της είπε ο Κλιγκέιν. Και εδώ η Σάνσα έδωσε την απάντηση που προκάλεσε την… οργή του διαδικτύου.

«Εάν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί, θα είχα μείνει ένα μικρό πουλάκι σ’ όλη μου τη ζωή».

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν στο γεγονός ότι η Σάνσα Σταρκ συγκαταλέγει τον βιασμό της στους λόγους που την άλλαξαν.

Σε αυτή της τη φράση αναφέρθηκε και η Τζέσικα Τσάστεϊν, συμπρωταγωνίστρια της Σόφι Τέρνερ στην επερχόμενη ταινία «Dark Phoenix»:

«Ο βιασμός δεν είναι εργαλείο για να κάνεις έναν χαρακτήρα πιο δυνατό. Μία γυναίκα δεν χρειάζεται να γίνει θύμα ώστε μετά να μεταμορφωθεί σε πεταλούδα. Το μικρό πουλί ήταν πάντα ένας φοίνικας. Η επιβλητική της δύναμη έγινε αποκλειστικά από εκείνη. Και μόνο» αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Τσάστεϊν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ