ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

YouTube drama: Σταρ έχασε 3 εκατ. followers αφού τον «ξεμπρόστιασε» διάσημη beauty vlogger

YouTube drama: Σταρ έχασε 3 εκατ. followers αφού τον «ξεμπρόστιασε» διάσημη beauty vlogger
SCREEN GRAB

«Σεισμό» στην κοινότητα του YouTube έχει προκαλέσει η σφοδρή -δημόσια- αντιπαράθεση του influencer James Charles με την εξίσου διάσημη beauty vlogger Tati Westbrook, με τον 19χρονο να βλέπει κοντά στα 3 εκατομμύρια followers να τον κάνουν unfollow.

Μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή του στο Met Gala, η καριέρα του beauty blogger φαίνεται πως καταποντίζεται, λόγω μιας διαφήμισης που έκανε μέσω Instagram.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Tati, μια από τις πιο επιτυχημένες influencers, αποφάσισε να κάνει τη δική της εταιρεία με βιταμίνες. Είναι η γυναίκα που ανέδειξε τον James και τον βοήθησε σε όλα του τα επαγγελματικά βήματα. Ο ίδιος, όταν του είχε ζητήσει να διαφημίσει το προϊόν της, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της (σ.σ. ανέβασε ένα βίντεο 43 λεπτών όπου εξηγεί τη δική της πλευρά), ο 19χρονος τής απάντησε πως το κοινό του είναι νεαρής ηλικίας και καλό θα ήταν να μην διαφημίσει τα προϊόντα αυτά.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες έκανε διαφήμιση στο μόνο ανταγωνιστή της πρώην διαδικτυακής "μαμάς" του. Η Tati, που είναι ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο στην κοινότητα του YouTube, ένοιωσε προδομένη και ξεκίνησε το expose σε Instagram και YouTube.

Ο ίδιος ο James ανέβασε και αυτός ένα βίντεο στο YouTube, ζητώντας συγγνώμη, ενώ παραδέχθηκε πως είναι ο θύτης και όχι το θύμα. Το γυαλί ωστόσο στη σχέση τους φαίνεται πως είχε ραγίσει για τα καλά.

Το Διαδίκτυο φαίνεται πως παίρνει, μάλιστα, το μέρος της Tati, η οποία κερδίζει περισσότερους followers από αυτούς που χάνει ο James.

Σύμφωνα με το CNNi, ο 19χρονος έχασε περίπου 3 εκατομμύρια followers και η πτώση... συνεχίζεται. Ανάμεσα, δε, στα άτομα που φαίνεται να μην θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του είναι και σταρ όπως η Kylie Jenner, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Είναι αυτό το τέλος για τον νεαρό εκατομμυριούχο; Πολλοί πιστεύουν πως ναι, αλλά αυτό μόνο το μέλλον μπορεί να το δείξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ