ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα είναι πιθανότατα ο νέος Batman

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα είναι πιθανότατα ο νέος Batman
Brian Ach/Invision/AP

Για αρκετό καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Άρμι Χάμερ βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις για πάρει τον ρόλο του Batman στη νέα ταινία του Ματ Ριβς, μετά την αποχώρηση του Μπεν Αφλεκ.

Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν απλά μια φήμη καθώς φαίνεται ότι οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Νίκολας Χουλτ είναι οι δυο κορυφαίες επιλογές του στούντιο για να φορέσουν τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη, με τον Πάτινσον να δείχνει πως προπορεύεται. Δυο επιλογές που βασίζονται στη λογική ότι η νέα ταινία του Ριβς θα αποτελεί ένα soft reboot του franchise και θα ακολουθεί τις περιπέτειες ενός νεαρότερου σε ηλικία Μπρους Γουέιν/Batman.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου 2021 και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι. Ο Ριβς, δημιουργός των τελευταίων δύο ταινιών της σειράς «Ο Πλανήτης των Πιθήκων», ανέλαβε τη σκηνοθεσία του «Batman» από τον Άφλεκ τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Πάτισον θα είναι -σε περίπτωση που τελικά πάρει το ρόλο, ο δεύτερος νεότερος σε ηλικία ηθοποιός που θα ερμηνεύσει το συγκεκριμένο ήρωα. Ο νεότερος ήταν ο Κρίστιαν Μπέιλ που πρωταγωνίστησε στο «Batman Begins» στα 31 του, ενώ ο Πάτισον είναι 33.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ