Το Game of Thrones έκλεισε τον κύκλο του και όσοι είδαν το τελευταίο επεισόδιο έχουν ανάμεικτα συναισθήματα, όπως φαίνεται από τα σχόλια στο Twitter. Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κάποιοι υπέγραψαν καμπάνια, απαιτώντας να ξαναγυριστεί ο τελευταίος κύκλος, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως τον χειρότερο που έχουν δει. «Η σειρά αξίζει έναν τελευταίο κύκλο που θα βγάζει νόημα», αναφέρει η σχετική αίτηση, υποστηρίζοντας πως το φινάλε δείχνει να έχει γίνει βιαστικά.

Λίγο πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones, η Εμίλια Κλαρκ, είπε «αντίο» στην «Ντενέρις», ποστάροντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα. 

«Η προσπάθεια να βρω λέξεις για να συνοδεύσω αυτή την ανάρτηση με φόρτισε συναισθηματικά για το πόσα θέλω να πω, αλλά και το πόσο μικρός είναι ο λόγος απέναντι σε όλα αυτά που σημαίνουν για μένα η Dany και η σειρά. Το κεφάλαιο της Μητέρας των δράκων συνόδευσε την ενήλικη ζωή μου. Αυτή η γυναίκα έχει πάρει όλη την καρδιά μου. 

Έχω ιδρώσει στη φωτιά του δράκου, έχω ρίξει πολλά δάκρυα για όσους εγκατέλειψαν την οικογένειά μας νωρίς και έστυψα το μυαλό μου προσπαθώντας να κάνω την Khaleesi, τις ενέργειες (και τα ονόματα) που μου δόθηκαν, δικαιοσύνη. Το Game of Thrones με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ως ηθοποιό κι ως άνθρωπο. Εύχομαι ο μπαμπάς μου να ήταν εδώ τώρα για να δει πόσο μακριά έχουμε πετάξει. Αλλά σε εσάς, αγαπητοί μαγευτικοί θαυμαστές, χρωστάω πολλά ευχαριστώ, για το σταθερό βλέμμα σας σε αυτό που έχουμε κάνει και σε ό,τι έχω κάνει με έναν χαρακτήρα που ήταν ήδη στην καρδιά πολλών. Χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε εμείς. Και τώρα όλα τελείωσαν», έγραψε.

Το αντίο της «Σάνσα»

Σε ανάλογο ύφος ήταν και η ανάρτηση της Σόφι Τέρνερ, η οποία ευχαρίστησε την «Σάνσα Σταρκ» για όλα αυτά που της έμαθε, ενώ ευχαρίστησε και τους φαν για την αγάπη που έδειξαν σε εκείνη αλλά και σε όλους τους χαρακτήρες του Game of Thrones.

«Σάνσα, σε ευχαριστώ που μου δίδαξες τι σημαίνει σθένος, ανδρεία και αληθινή δύναμη. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να είμαι ευγενική και υπομονετική και να καθοδηγώ με αγάπη. Μεγάλωσα μαζί σου. Σε αγάπησα στα 13 και τώρα -10 χρόνια μετά στα 23 μου- σε αφήνω πίσω. Αλλά ποτέ δεν θα αφήσω πίσω αυτά που μου δίδαξες. Ευχαριστώ την σειρά και τους υπέροχους ανθρώπους που την έφτιαξαν επειδή που έδωσαν τα καλύτερα μαθήματα υποκριτικής και ζωής που θα μπορούσα να έχω ζητήσει ποτέ. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν σήμερα ο άνθρωπος που είμαι. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία πριν τόσα χρόνια. Και τέλος ευχαριστώ τους θαυμαστές που αγαπήσατε αυτούς τους χαρακτήρες και στηρίξατε την σειρά μέχρι τέλους. Θα μου λείψετε περισσότερο από κάθε τι», έγραψε η Σόφι Τέρνερ.

Διαβάστε επίσης