Τα ξημερώματα της Δευτέρας προβλήθηκε στην Ελλάδα το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, ωστόσο δεν ήταν μόνο το τέλος του (σ.σ. Προσοχή, ΔΕΝ ακολουθούν spoilers) που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά και μια νέα επική γκάφα των συντελεστών της επικής σειράς.

Μετά λοιπόν το ποτήρι του «καφέ από τα Starbucks» που αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν από τα Starbucks, η φωτογραφία ενός ακόμη ξεχασμένου αντικειμένου στο πλατό κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Σε μία από τις σκηνές του τελευταίου επεισοδίου λοιπόν, κάνει την… γκεστ εμφάνισή του, πίσω από τα πόδια των πρωταγωνιστών, ένα…. πλαστικό μπουκαλάκι νερό!

nero game1

(Twitter)

Το μπουκαλάκι μάλιστα έπαιξε, όχι σε ένα, αλλά σε δύο πλάνα, δίνοντας το έναυσμα για πάρτι στο twitter.

Δικαιολογημένα έτσι οι περισσότεροι χρήστες εκφράζουν την εύλογη απορία τους για το πώς «ξέφυγε» κάτι τέτοιο από μια παραγωγή κόστους εκατομμυρίων δολαρίων, όταν μάλιστα χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια μόνο για την προετοιμασία της τελευταίας σεζόν, στην οποία εργάστηκαν εκατοντάδες άνθρωποι. Πόσο, δε, μάλλον όταν έχει προηγηθεί η γκάφα με τον καφέ.

«Ένα μπουκαλάκι νερού στο Κινγκς Λάντινγκ» γράφει ένας τηλεθεατής στο Twitter, ενώ ένας άλλος παρατηρεί ότι στο Γουέστερος δεν ήταν καθόλου οικολόγοι, με έναν τρίτο να επισημαίνει ότι εντόπισε ένα ακόμα μπουκαλάκι νερό δίπλα στον Σερ Ντάβος...

Όσο για τις αντιδράσεις σχετικά με το τέλος της σειράς;

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι μετά το πέμπτο επεισόδιο του Game of Thrones, που δίχασε τους θαυμαστές της σειράς, εκατοντάδες χιλιάδες ήταν εκείνοι που απαίτησαν να… ξαναγυριστεί ο τελευταίος κύκλος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης