ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Ζωγραφισμένες» οι μελανιές στα χέρια της - Εκείνη με έδερνε, όχι εγώ

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Ζωγραφισμένες» οι μελανιές στα χέρια της - Εκείνη με έδερνε, όχι εγώ
(AP Photo/Joel Ryan, File)

Το δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ συνεχίζεται μετά την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του, ζητώντας ως αποζημίωση 50 εκατ. δολάρια. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας πως η Χερντ έστησε όλο το σκηνικό του ξυλοδαρμού της και πως ο ίδιος είναι το θύμα της.

Ο 55χρονος ηθοποιός, σε έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το περιοδικό People, περιγράφει σκηνές βίας και υποστηρίζει πως στην πραγματικότητα το θύμα της κακοποίησης ήταν εκείνος και όχι η 33χρονη.

Κατηγορεί, δε, τη Χερντ πως προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές παρουσιάζοντας φωτογραφίες με μώλωπες στο σώμα της, οι οποίοι όμως ήταν αποτέλεσμα... μακιγιάζ.

Σημειώνεται πως και ο Ντεπ έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής και άλλων μεγάλων χολιγουντιανών παραγωγών αναφέρει μάλιστα πως δεν τη χτύπησε ποτέ και πως η καλλονή είχε ξεσπάσματα λόγω αλκοόλ και χαπιών και τον κακοποιούσε σωματικά.

«Μου πετούσε αντικείμενα στο σώμα και στο κεφάλι», υποστηρίζει σημειώνοντας πως του είχε δημιουργήσει χτυπήματα λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφορά της.

Σε ένα περιστατικό που περιγράφει, ο Ντεπ ισχυρίζεται ότι είχε ζητήσει από τη Χερντ να υπογράψει ένα μεταγαμιαίο συμβόλαιο, λίγο μετά το γάμο τους το 2015.

«Την έπιασε αμόκ και άρχισε να μου πετάει μπουκάλια. Το πρώτο μπουκάλι πέρασε ξυστά ​​από το κεφάλι μου, όμως μετά μου πέταξε μια μεγάλη γυάλινη φιάλη με βότκα».

Σύμφωνα πάντα με τον ηθοποιό, το μπουκάλι χτύπησε τον πάγκο όπου ακουμπούσε το χέρι του, με αποτέλεσμα το δάκτυλό του να σπάσει και να κοπεί η άκρη του. «Χρειάστηκε να κάνω 3 χειρουργικές επεμβάσεις για το δάκτυλό μου και κόλλησα τρεις φορές MRSA (ένα είδος ανθεκτικού σταφυλοκόκκου). Φοβήθηκα ότι θα έχανα το δάχτυλό μου, το χέρι μου και τη ζωή μου», εξομολογείται ο διάσημος σταρ.

Τι απαντά ο δικηγόρος της Χερντ


Ο δικηγόρος της Χερντ, Έρικ Τζορτζ, απέρριψε τους ισχυρισμούς εναντίον της ηθοποιού, αναφέροντας στο People:

Τα αποδεικτικά στοιχεία στην περίπτωση αυτή είναι ξεκάθαρα: ο Τζόνι Ντεπ είχε χτυπήσει επανειλημμένα την Άμπερ Χερντ. Οι ολοένα και πιο απελπισμένες προσπάθειες του κ. Ντεπ και των συμβούλων του να αναζωογονήσουν την καριέρα του εκκινώντας αβάσιμες νομικές διαδικασίες εναντίον πολλών προσώπων που στάθηκαν στο πλευρό του - των πρώην δικηγόρων του, των πρώην μάνατζέρ του και της πρώην συζύγου του, δεν ξεγελούν κανέναν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ