ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Αρνήθηκε να συναντήσει το ζεύγος Τραμπ - Η αναβίωση μιας παλιάς αντιπάθειας

Μέγκαν Μαρκλ: Αρνήθηκε να συναντήσει το ζεύγος Τραμπ - Η αναβίωση μιας παλιάς αντιπάθειας
AP Photo/AP Photo

Στις αρχές Ιουνίου, ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο. Η βασίλισσα Ελισάβετ θα τους υποδεχθεί στο Παλάτι. Παρούσα θα είναι όλη η βασιλική οικογένεια. Όλη; Όχι ακριβώς. Θα λείπει η Μέγκαν Μαρκλ. Και όχι επειδή έχει μόλις γεννήσει, αλλά επειδή πολύ απλά αντιπαθεί τρομερά τον Τραμπ.      

Ο μικρός Άρτσι θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για τη Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να αποφύγει τη συνάντηση με τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ. Όχι βέβαια ότι δεν ξέρουν άπαντες το λόγο που η Μέγκαν δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της. Η ίδια το έχει εκφράσει ανοιχτά στο παρελθόν, αποκαλώντας τον μισογύνη και χαρακτηρίζοντας την πολιτική του διχαστική σε συνέντευξή της πριν ακομα γίνει κυρία Χάρι. Δεν είχε κρύψει επίσης ότι η ίδια ψήφισε τη Χίλαρι Κλίντον το 2016.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου, η Βασίλισσα Ελισσάβετ θα φιλοξενήσει τον Τραμπ, τη σύζυγό του, Μελάνια, και τα παιδιά του σε μια τελετή υποδοχής στην οποία θα είναι παρόντες, συν τοις άλλοις, και ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, στον κήπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Η Μέγκαν θα λείπει, επισήμως, με άδεια μητρότητας κι έτσι θα αποφύγει άλλη μια αντιπαράθεση με τη μαμά του Χάρι, που το δίχως άλλο θα απαιτούσε να παρευρεθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ