ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beverly Hills 90210: Η Κέλι, η Ντόνα και η Άντρεα, 29 χρόνια μετά, ποζάρουν με τα μαγιό τους

Beverly Hills 90210: Η Κέλι, η Ντόνα και η Άντρεα, 29 χρόνια μετά, ποζάρουν με τα μαγιό τους
Instagram

Οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills 90210 (Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς), επανενώθηκαν για τα γυρίσματα του reboot της θρυλικής σειράς, η οποία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Ανάμεσά τους και τρεις από τις βασικές πρωταγωνίστριες, που θέλησαν να μάς δείξουν αν άλλαξαν... 

Από τη διάσημη παρέα που κρατούσε συντροφιά σε πολλούς τηλεθεατές κατά τη διάρκεια των παιδικών και εφηβικών τους χρόνων, λείπει ο Λουκ Πέρι, ο οποίος έχασε πριν από λίγους μήνες τη ζωή του από εγκεφαλικό.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο teaser του reboot, με τον τίτλο «BH90210», το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Fox. Στο σύντομο βίντεο βλέπουμε πώς ξεκινούν τη μέρα τους οι ήρωες στο Beverly Hills.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τρεις από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και φόρεσαν τα μαγιό τους. Ο λόγος για τις Τζένι Γκαρθ, Γκαμπριέλ Κάρτερις και Τόρι Σπέλινγκ.

Screenshot 1754

(Instagram)

«Κυριακάτικο οικογενειακό δείπνο», έγραψε η 46χρονη Τόρι Σπέλινγκ, η οποία ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταγκάροντας τις φίλες της, τη 47χρονη Τζένι Γκαρθ και την 58χρονη Γκαμπριέλ Κάρτερις. Έγραψε επίσης ότι και οι τρεις τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, χωρίς μακιγιάζ.

Η Τόρι Σπέλινγκ, η οποία είναι κόρη του παραγωγού της δημοφιλούς σειράς, ανέβασε κι άλλη φωτογραφία με τις συμπρωταγωνίστριές της, λέγοντας πόσο σημαντική είναι η φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτή, η τηλεοπτική «Ντόνα» φορά γυαλιά ηλίου κι ένα καφέ στράπλες φόρεμα, η «Αντρεα» μια ροζ μπλούζα ενώ κρατά τον σκύλο της, και η ξανθιά «Κέλι» μία χρωματιστή μπλούζα με ρίγες.

Screenshot 1755

(Instagram)

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω στο κολλέγιο μετά το λύκειο, αλλά τώρα έχω αυτές τις πανέμορφες κυρίες ως συγκατοίκους μου για το καλοκαίρι!», έγραψε η Σπέλινγκ. Και οι δυο φωτογραφίες δεν έχουν επεξεργαστεί με photoshop, καθώς και οι τρεις τους στέλνουν με τον τρόπο τους ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ