ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bond25: Έκρηξη σταμάτησε τα γυρίσματα - Ένας τραυματίας στο πλατώ της «καταραμένης» ταινίας

Bond25: Έκρηξη σταμάτησε τα γυρίσματα - Ένας τραυματίας στο πλατώ της «καταραμένης» ταινίας
IMDB

Αν πιστεύει κανείς στη μεταφυσική, δεν είναι δύσκολο να χαρακτηρίσει «καταραμένη» την 25η ταινία της σειράς Μποντ, που ως τώρα έχει τον τίτλο Bond25. Τα γυρίσματα σταμάτησαν για μια ακόμη φορά, αυτή τη φορά λόγω έκρηξης που σημειώθηκε στο πλατό, με συνέπεια να τραυματιστεί ένα μέλος του συνεργείου

Μετά τον τραυματισμό του πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ, την αποχώρηση του πρώτου σκηνοθέτη της ταινίας, Ντάνι Μπόιλ, και τη συνεχή προσθήκη σεναριογράφων, την Τρίτη έγινε γνωστό ότι σημειώθηκε έκρηξη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στα στούντιο Pinewood στο Λονδίνο με συνέπεια η παραγωγή να «παγώσει» μέχρι νεωτέρας.

Το περιστατικό, το οποίο οδήγησε στον ελαφρύ τραυματισμό ενός μέλους του συνεργείου των γυρισμάτων, επιβεβαίωθηκε με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter. Σύμφωνα με την ανάρτηση από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημίες στο εξωτερικό τμήμα του πλατό στα οποία γυρίζεται η ταινία.

Σύμφωνα με την Sun από την έκρηξη ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής κα τουλάχιστον πέντε τοίχοι. Η εφημερίδα επικαλείται μια πηγή που περιγράφει τι ακριβώς συνέβη: «Μια μπάλα φωτιάς επρόκειτο να διαπεράσει το πλατό. Κάτι όμως πήγε στραβά. Ακούστηκαν τρεις εκρήξεις και ένα μέλος του συνεργείου βρέθηκε στο έδαφος».

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνστο αν στο επίμαχο γύρισμα ήταν παρών και ο Ντάνιελ Κρεγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ