ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Μάικλ: Σε ποιον άφησε τα 98 εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας του;

Τζορτζ Μάικλ: Σε ποιον άφησε τα 98 εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας του;
AP Photo/Francois Mori

Στις 25 Δεκεμβρίου 2016, σε ηλικία 53 ετών, ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε αιφνιδίως, αφήνοντας πίσω του συντετριμμένους τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και εκατομμύρια θαυμαστές του. Πέρα απ' αυτό άφησε πίσω του και μια περιουσία περίπου 98 εκατομμυρίων δολαρίων. Και τώρα, αποκαλύπτεται που πάνε... 

Μετά το θάνατο του μεγάλου σταρ, οι περισσότεροι πίστευαν ότι η τεράστια περιουσία του θα είχε ως αποδέκτες τους Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος, πρώην συντρόφους του τραγουδιστή.

Παρά τις προβλέψεις όμως, η περιουσία του Μάικλ, ύψους 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων, δεν πήγε τελικά εκεί. Ο διάσημος τραγουδιστής άφησε τα πάντα στην οικογένειά του και κάποια μικρά μέρη της σε μερικούς συνεργάτες του. Διαχειριστής της περιουσίας ορίστηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μία αδελφή του, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα πάνε στις αδερφές του, Μέλανι και Γιόντα. Μικρότερα τμήματα του μεγάλου ποσού, πηγαίνουν στον πατέρα του Κυριάκο και τους πολύ στενούς φίλους του, καθώς και σε κάποιοους πρώην συνεργάτες του.

Πηγή δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα Sun: «Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα του και στις αδερφές του και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους φροντίσει. Είναι επίσης, μια υπέροχη χειρονομία ότι σκέφτηκε κάποιους από τους στενούς φίλους του. Αλλά τελικά τα άφησε όλα να τα κανονίσει η Γιόντα. Ήξερε ότι εκείνη πάντα θα έκανε το σωστό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ